Zeynepomer96 Beratbaris çorapla yatırmadığımda ayakları buz gibi oluyor çünkü üstünü açıyor sürekli o yüzden çorapla yatırıyorum 1 yaşında
Beratbaris Mom078 soyledigim gibi okudunuzmu bilmiyoruk ben corapsiz yatiyorum beni rahatsoz ediyor ama annelik yanina gidip dokundugunda ayaklari buz gibi oluyor ustunu acan bi bebek sonra vicdan azabi cekiyorum niye giydirmedim uaudu diye
Gaaak Beratbaris çorap lastikleri gün boyu bileklerden sıktığı için dolaşımı etkiler. Ayaklı tulumlarda ise sıkma söz konusu olmadığı için uyurken giydirebilirsiniz.
Hanifeikranur Beratbaris bilek kısmı yok ki . Zaten giydirmeyeler kan akışını yavaşlattığı için giydirmiyorlar .her hangi bir yerini sıkmıyor onlar . Varsa uyurken onu giydir
Mom078 Beratbaris Şöyle yap ozaman çoraplı tek altlar var onlardan giydirin çorapta önemli olan bilek kısmını sıkmaması
Nurrg Beratbaris çorapsız yatırmak kan dolaşımı için çok önemli bir etken heleki gece.. benim tavsiyem eviniz çok aşırı soğuk değilse çorapsız yatırın.
Beratbaris Mom078 var evde 2 tane olmadi geceleri giydirim bi tanesini genelde gunduzleri hep corabini cikarir cikarmasin diye almistik daha yeni
Alparslan-mom Beratbaris corapsiz yatırıyorum ben rahat edemediğim hiç bir şeyi ogluma yapmıyorum. Ben yatmıyorsam o da yatmasın rahat yatsın mantığıyla 🤗
Beratbaris Alparslan-mom haklisin mesela benim oglum gece ustunu acar o acti diye bende ortunmem o usurse bende usuyim annrlik iste :)
Dadam Beratbaris nasıl alıştırırsanız öyle gider, ben çorapsız yatırıyorum 10 aylık oğlum. Hiç çorapla yatırmadım. Ayakları da sıcak oluyo uyurken 🤷🏻♀️ ben de yatamam ki çorapla