araskuzumm0918 Beratbaris 1 yasına kadar çorapsız sonrasında çorapla yatırmaya başladım kan dolaşımına engel olmayacak sıkmayan pamuk çorapla yatırıyorum yoksa odası 24 derece olmasına rağmen uyandıgında soğuk oluyor ayakları
Esarikayy Beratbaris ben çorapsız yatırıyorum gece kan dolaşımı zaten yavaşlıyor birde çorap rahatsız etmesin diye
Beratbaris CemreKerem35 gece ustunu acan bi bebek asla ustunde biseybirakmiyor dokundugumda soguk oluyor ama .s
Yasemin_06 Beratbaris 1 yasa kadar corapsiz yatirdim cnm ama suan 1 yasini gecti ve corapla yatiriyorum ben ayaklari buz gibi oluyo benim.bile ayaklarim.usuyo
Zeynepomer96 Beratbaris çorapla yatırmadığımda ayakları buz gibi oluyor çünkü üstünü açıyor sürekli o yüzden çorapla yatırıyorum 1 yaşında
Beratbaris Mom078 soyledigim gibi okudunuzmu bilmiyoruk ben corapsiz yatiyorum beni rahatsoz ediyor ama annelik yanina gidip dokundugunda ayaklari buz gibi oluyor ustunu acan bi bebek sonra vicdan azabi cekiyorum niye giydirmedim uaudu diye
Gaaak Beratbaris çorap lastikleri gün boyu bileklerden sıktığı için dolaşımı etkiler. Ayaklı tulumlarda ise sıkma söz konusu olmadığı için uyurken giydirebilirsiniz.
Hanifeikranur Beratbaris bilek kısmı yok ki . Zaten giydirmeyeler kan akışını yavaşlattığı için giydirmiyorlar .her hangi bir yerini sıkmıyor onlar . Varsa uyurken onu giydir
Mom078 Beratbaris Şöyle yap ozaman çoraplı tek altlar var onlardan giydirin çorapta önemli olan bilek kısmını sıkmaması
Nurrg Beratbaris çorapsız yatırmak kan dolaşımı için çok önemli bir etken heleki gece.. benim tavsiyem eviniz çok aşırı soğuk değilse çorapsız yatırın.