CemreKerem35 Beratbaris çorapsız yatırın bence . Gün boyu çorap ya da ev ayakkabısı ile dolaşıyorlar zaten bari gece kan dolaşımı olsun rahatça ayaklarında .
Beratbaris CemreKerem35 gece ustunu acan bi bebek asla ustunde biseybirakmiyor dokundugumda soguk oluyor ama .s
Ssultannn Beratbaris aslında çorapsız sağlıklı olanı ama mesela oda sıcak olduğu halde gece üşüyorum ben bebeğimde üşür düşüncesiyle çorap giydiriyorum 🤷🏻♀️ Üstünüde sürekli açıyor çünkü
Eylemmehmet Ssultannn coraptan ötürü üstünü açıyor olabilir ayakları yanıyor ve örtüsünü tekmeliyor ben corapsiz yatirdim üstünü örtmeye kalktim yatırdigim gibiydi o gunden beri corapsiz yatırıyorum
araskuzumm0918 Beratbaris 1 yasına kadar çorapsız sonrasında çorapla yatırmaya başladım kan dolaşımına engel olmayacak sıkmayan pamuk çorapla yatırıyorum yoksa odası 24 derece olmasına rağmen uyandıgında soğuk oluyor ayakları
Esarikayy Beratbaris ben çorapsız yatırıyorum gece kan dolaşımı zaten yavaşlıyor birde çorap rahatsız etmesin diye
Yasemin_06 Beratbaris 1 yasa kadar corapsiz yatirdim cnm ama suan 1 yasini gecti ve corapla yatiriyorum ben ayaklari buz gibi oluyo benim.bile ayaklarim.usuyo
Zeynepomer96 Beratbaris çorapla yatırmadığımda ayakları buz gibi oluyor çünkü üstünü açıyor sürekli o yüzden çorapla yatırıyorum 1 yaşında