Ahkukulivahkukuli benim kizim dogdugundan beri mama meme gitti. 3. aydan sonrada sadece mama yemek zorunda kaldi. ilk basta hipple basladik. ilk zamanlar iyiydi ama 15. gunde gaz sancilarimiz basladi cocuk kaka yapamiyordu. similac aldim temiz icerikli diye. onu sevmedi aciydi tadi iciremedim kutuyu cope attim. hipp combatic aldim gaza iyi gelyor diye ama kabiz oldu. sma aldim degisen bir sey olmadi. en son doktoruma sordum ben marka onermiyorum hepsinin icerigi ayni hemen hemen dedi. saglik bakanliginin onayladigi her mamayi verebilrisin dedi. gittim bebelac gold aldim cocugu kusturdu. aptamili senin gibi o kadar kotuleyen vardi ki aklimdan almak gecmedi . yok kof kilo yapar gaz yapar vs diye. ki hen aptamille buyumusum. son care annem aptamil alip geldi. o gun bugundur tam 8 aydir aptamil kullaniyorum kizim 10.5 aylik oldu. kakasi duzene girdi kusma kabizlik gaz olmadi. yani demem o ki mamayi bebek seciyor. aptamil ve sma en eski en koklu mamalardan. hipp te ayni sekilde kaliteli bir mama. burda igrenc bir mama demeniz bir cok anneyi uzer. iceriklerine bakin tum mamalarin ayni oldugunu goreceksiniz. sadece similacta palm yagi yok. hipp te aptamilde hepsinde var. bebege hangisi iyi geliyorsa onu vermeliyiz. kizima ne kof kilo yapti ne de bir sey.