ZumrAsel Ahkukulivahkukuli demek saglikcisiniz ve size işinize gelmeyen bir şey söylendiğinde tamam canım he diyosunuz. Kariyeriniz de başarılar.👍🤭 iyi eğlenceler size, gülesiniz var bol bol gülün ama kendinize.👋
_Zeynep_bebek omerinannesi16 2 aylık bebe anne sütü yada formul süt cerilşr dunya üzerindekş bütün mamaları dene ama yınede cıcı bebe daha coo cok küçük
medihacamlibel omerinannesi16 cici bebeyi hiç-bir uzman önermiyor canım bence verilmemeli daha doğrusu bebe biskuvisini
selda1 hipp combiotik cok iyi gldi. ya bu neyin kafasi kime sorarak kati gda vericez diyorsunuz hele ki cici bebe icerigi cok zarsrli ek gdaya gcince bile insanlar evde kendileri ypiyo buskuvileri. sutlerin markasini değiştirdin illa biri yarar👺👹
omerinannesi16 littleprincemom yoruma gel sanki cocugu mu öldurmusum. Saygisizca yorum yapiyorsunuz bilip bilmeden. Benim ilk cocugim ve daha once ek gidaya alti aydan once gecilmedigini biliyorum. Mama istemiyor bir kac saat idare etsin diye belki bir tane verebilir diye aldim. Idare etmesi acisindan.
asyasare omerinannesi16 canim mamayla alakali degil senin sorunun . cunku anne sutunu de almiyormus . biberona alisik olmadigi icin kabul etmiyor olabilir. sutunu sag siringaya cek. bir yandan bebegin agzina serce parmagini damagina daya emsin diger yandan siringadan sık sutunu. o sekilde icebilir. kizim dogdugunda sutum azdi meme reddi yasamamak icin bu sekilde gostermisti ebemiz mamayi bu sekilde verdim ben. finger feeding diyorlar istersen bir arastir.
Nescafe Mom8 çok saçma ya hijyen ,mesafe kuralını tam anlamıyla yerine getiremeyecek kadar minik onlar🤦🏼♀️
Mom8 Nescafe ama anneler çalışıyor 3 saat anaokulunda durunca bakıcıya ihtiyaç olmayacak sanki. Çalışmayan anneler de evde rahat etmek istiyor. Bakanlık önce uzaktan dedi sonra velilerin talebiyle anaokullari açık olacak dedi ne yaşıyorlar anlamıyorum ki
asyasare Ahkukulivahkukuli benim kizim dogdugundan beri mama meme gitti. 3. aydan sonrada sadece mama yemek zorunda kaldi. ilk basta hipple basladik. ilk zamanlar iyiydi ama 15. gunde gaz sancilarimiz basladi cocuk kaka yapamiyordu. similac aldim temiz icerikli diye. onu sevmedi aciydi tadi iciremedim kutuyu cope attim. hipp combatic aldim gaza iyi gelyor diye ama kabiz oldu. sma aldim degisen bir sey olmadi. en son doktoruma sordum ben marka onermiyorum hepsinin icerigi ayni hemen hemen dedi. saglik bakanliginin onayladigi her mamayi verebilrisin dedi. gittim bebelac gold aldim cocugu kusturdu. aptamili senin gibi o kadar kotuleyen vardi ki aklimdan almak gecmedi . yok kof kilo yapar gaz yapar vs diye. ki hen aptamille buyumusum. son care annem aptamil alip geldi. o gun bugundur tam 8 aydir aptamil kullaniyorum kizim 10.5 aylik oldu. kakasi duzene girdi kusma kabizlik gaz olmadi. yani demem o ki mamayi bebek seciyor. aptamil ve sma en eski en koklu mamalardan. hipp te ayni sekilde kaliteli bir mama. burda igrenc bir mama demeniz bir cok anneyi uzer. iceriklerine bakin tum mamalarin ayni oldugunu goreceksiniz. sadece similacta palm yagi yok. hipp te aptamilde hepsinde var. bebege hangisi iyi geliyorsa onu vermeliyiz. kizima ne kof kilo yapti ne de bir sey.
Emineduha Ahkukulivahkukuli Neden iğrenç anlayamadım benim oğlumda onu kullanıyor hipp de kullandık ama beğenmedi doktorumuzda aptamil önerdi hippten sonra o kadar insan evlatlarına yediriyor ki doktor tavsiye ettiği halde böyle bir kelime kullanmanız çok ayıp kimse evladını düşünmüyo değil sağlıksız olsa neden verelim sen vermiyorsan saygı duyman gerekiyor öyle kelime kullanmamalısın.
Ahmed44 omerinannesi16 cici bebe sağlıklı değil şeker oranı yüksek vermeyin . Mamayı değişin. Benim sütüm olmadı ben ilk hipp verdim yemedi çöpe attım sonra evolvia onuda yemedi Aptamil onuda yemedi . Sonra bebivita Onu içti 3 ay kadar sonra ben değiştim kilo alması çok azdı. 2.200 dü oğlum en son bebelac aldım ondan devam ettim çok şükür kilo alımı boyu herşeyi iyi . Halen severek içiyor 11.16 günlük olduk. Biberunda çok önemli ben 10 çeşit biberun kullandım bi tek nuk biberunu reddetmedi. İnşallah sizin oğlumuz içinde en uygun mamayı bulursnuz
omerinannesi16 Ahmed44 hic mama denemesinde bulunamadim. Ilk basta sutum az diye aptamil almistim icmedi. Yarin bebelac alip eve birakcam. Insallah idare eder bes alti saat olmicam. Daha sonra arastircam biberon sut sagma makinesi vs.
Erencinarinannesi omerinannesi16 2.5 aylık bebeğe cicibebe mi mama alın kaşıkla biberonla şiringayla bi şekilde mama verin
Ahmed44 omerinannesi16 3 saatte bir verin artık cc sayısını da bebeğin içme durumuna göre ayarlayın. Rabbim bol süt nasip etsin . Mamajo süt sağma makinası kullandım ben memnun kaldım sizi fikir olur diye dedim. İnşallah bebeğiniz sağlıkla büyür
Faymer @OmerinAnnesi16#80603772 aylık bebeğe nasıl cicibebe verirsiniz yapmayın lütfen daha çok küçük çok zararlı benim bebeğim 8 aylık cicibebe gerdim dememe amaçlı bebeğim mahvoldu kabız oldu asla vermem bidaha sizde vermeyin yazık günah
omerinannesi16 Faymer yok zaten vermicem. Sutumu sagcam insallah idare eder bes alti saat yokum zaten.
omerinannesi16 littleprincemom kayinvalidem mama hazirlamayi bilmiyor. Ben cocuklarima buskuvi verirdim felan diyor. Ben de buskuvi verecegine cici bebe ver daha iyi dedim. Ama tabiki verdirmem. Ilk defa ayrilmak zorunda kalacağm. Arastiriyorum bi de zaten. Hangisi iyiyse onu deniycem. Tesekkurler
psikolog-anne omerinannesi16 kuzucum mama hazırlamakta ne var, kolayca öğrenir zaten. Ama içmiyor diyorsan biberon değiştirebilirsin evet, cici bebe cok erken🙄 bebeğim yeni 5 aylık oldu, tarif araştırıyorum ilerde evde yapmak için
Mrbmrb omerinannesi16 mama hazırlamayı bilmiyorsa öğretmen lazım. Su koyıp içine tozu döküp karıştırma işlemi bu. Şaka gibi
UraSsmom omerinannesi16 Mamasını değiştirin lütfen. Oğlum 7 aylık ben bile vermiyorum cici bebe. Ben bile yiyemiyorum şekerinden midem bulanıyor. Yapmayın Allah aşkına.