Mom9 omerinannesi16 bu gözler daha neler görecek acaba🙈 piyasada yaklaşık 10 çeşit mama var lütfen diğerlerini deneyin elbet içeceği vardır. Cici bebe sırf şeker katkı maddesi. Bebek onla doyar mı hiç???
Nimettt35 Bebelac deneyin benim bebeğimde aptamil içmedi bebelac içti cicibebe için çok çok erken mutlaka seveceği bir formül süt bulun.
Selimustafa omerinannesi16 Ya lütfen biri bana bunun şaka olduğunu söylesin . Şuan bu platforma girip yazabilecek bilginiz var da yani bu kadar küçük bir bebeğe anne sütü ve mama dışında hicbirsey verilmemesi gerektiğini nasıl bilmezsiniz ben anlamış degilim. Yaa heryer bilgi dolu Instagram burası heryer hadi belki siz tecrübeli değilsiniz ya kayinvalideniz. Gerçekten yargılamak istemiyorum ama bence biraz araştırın bebeğinizin sağlığı için biraz bilinçlenin
ZumrAsel Ahkukulivahkukuli benim kardeşim de onunla beslendi bir süre bi zararını görmedik. Çok doktor gördü bebeğimi kaç kez söyledim aptamil kullanıyoruz diye. Hiç biri bisey demedi. Insanları üzmeyin iğrenç falan diyerek. Daha düzgün bi şekilde içinde şeker var vs diyebilirsiniz. Üstelik maddi olarak da diğer bazı mamalara gore daha uygun, mecburiyetten verenler de vardır. Mesela ben.
Ahkukulivahkukuli ZumrAsel birisine mi iğrenç dedim mamaya iğrenç dedim çünkü iğrenç hem tat hem içerik olarak. Hic tadına baktınız mı? Veya içeriğine neyse ayrıca fiyat olarak uygun daha iyi markalar da var bize düşen anne olarak araştırmak size de tavsiye ederim hemen kullanıyorsunuz diye bi ürünü körü körüne savunmayın lütfen.
ilknur06 ZumrAsel herkes de içeriğni okumadan araştırmadan kulaktan dolma tutturmuş şeker var. Şeker yok mamanın içinde aptamili o yüzden doktorlar öneriyor şekerli önerseler cicibebe de yedirin derlerdi.
ZumrAsel Ahkukulivahkukuli gülecek birsey yok. Kimse dikkat etmedi, gelen giden yok. Ben iğrenç dediginiz için üzerime alındım. Iğrenç bir şeyi kimse bebeğine vermek istemez. Teşekkürler.
Nescafe omerinannesi16 okullar yüz yüze eğitim vermeye devam ediyor mu ? Online oldu diye duymuştum en son ?🤔
Mom8 Nescafe anaokullari için karar değişti. Okul öncesi öğretmenleri bakıcı muamelesi gördüğü için onlar yüzyüze devam edecek
Elfydr omerinannesi16 ayy çok sakıncalı ya sadece anne sütü yada formül mama. Başka bir mama deneseniz. Belki içlerinde sevdiği olur. Ama cici bebe vermeyin. Bağırsakları için çok tehlikeli
littleprincemom Ahkukulivahkukuli canin atışma istiyor belliki aptalmilciler hippciler diye bi grupmu var.. her bebeğe gore degisir ne mama yiyecegi hangisini kabul ediyorsa onu icer bebek.. bi tek aptamilde yok zararli sey dediginiz once onu bilinde kiminin yag orani az kiminin demir orani fazla bu tarz seyler sonucta bebek sütü zehirleyecek degil ya keske gonul ister anne sütü alinsin ama yoksa mecbur formul sutler secilecek illaki.. o yuzden bosuma arkadaşım doktor yok söyle bilgiliyim havasini atmayin bosuna burda
Ahkukulivahkukuli littleprincemom okuma sorunun mu var? Arkadasim doktor demedim arkadaşıma doktor önermişti dedim. Öneren dr var yani ayrica bilgili havasına girdigim yok farkındaysan polemiğe bile girmedim girmem de araştır dedim sadece. Ayrıca evet biliyorum ve sağlıkciyim bunu da belirtmek isterim iyi akşamlar. Ve ayrıca sana bisey diyen olmadı ki lara karıştın. Tabiki mama ölüm değil anne sütü yeterli olmadığında mama verilir. Ben sadece içeriğe takıldıgım icin iğrenç dedim. Iyi akşamlar beni etiketlemeden cevap yazarsan sevinirim
Ebrutoprk Balkizlarim kesinlikle katılıyorum cici bebe verilmez bebeğiniz çok küçük daha farklı mamalar alın deneyin aç kalınca mecbur içecektir sütünüzü sağın en azından kaşıkla verirsiniz ama cici bebe vermeyin
_yaseminturann omerinannesi16 Allah aşkına yapmayın 2 aylık bebe olmaz yani mümkün değil süt sağın yada mama kullanım ama cici bebe olmaz olmamalı son çare bile olmamalı 🌸
Happy__yenianne omerinannesi16 kabiz yapabilir bisküvi sonucta benim cocugumu mama bile kabiz yapmisti bebelac deneyin sma var
Deletedmom9 Piyasa da bir sürü mama varken cici bebe nedir Allah aşkına ya? Rica ediyorum bu kadar da olmayın kırmak istemiyorum ama anneysek evladımız için biraz da olsa iyisini kötüsünü araştırmak gerekiyor gelişi güzel bir şeyler verilmez el kadar bebeğe.
omerinannesi16 omerinannesi16 hepinize cok tesekkurler gercekten bilmiyordum. Gecen gun kaynanam ben yokken vermisti bi tane. Mama kabul etmeyince biz de cici bebe verelim dedik. Asla vermicem. Hic bilgim yoktu bu konuda. Iyi ki sormusum. Aptamili kaşikla versin o zaman. Biberon asla istemiyor.
Perimasali omerinannesi16 belkide aptamilin tadını sevmemiştir başka bi mama deneyin illa aptamil olucak diye bir şey yokki
Efe_kader omerinannesi16 bende bilinçsizce vermştm cici bebe mama yapıp😬🙈devam sütleri varmş onları önerdiker deneyeblrsnz henz ben denemedm
littleprincemom omerinannesi16 nasil ogretmen oldunuz ya tobe tobe google diye birşey var doktor diye birsey var neden kullanmiyorsunuz bunlari biz sacinin teli yamulsa doktora kosuyoruz niye yamuldu normalmi biseymi var diye lutfen yaa cocuk bu oyuncak değilki kayinvalidenizede once bi doktora soralim oyle verelim falan diye konusun kendi kafasina gore is yapmasin
Sema06 omerinannesi16 Aptamil gaz yapabilir öyle yaparsa başka marka kullanın benim kızıma çok gaz yapmıştı
Nescafe Mom8 çok saçma ya hijyen ,mesafe kuralını tam anlamıyla yerine getiremeyecek kadar minik onlar🤦🏼♀️