acikahve Nescafe En önemlisi acil bi durumda ulaşabilmek. Ben bundan dolayı doktor değiştirdim. Çok şükür Nesim Bey her türlü destek oluyor.
acikahve damlaemir19 Tanıdığım bi jinekolog vardı da o hastaneye geçmiş. Acaba onunla mı doğum yaptınız diye merak ettim ama orada doğum yapmamışsınız 😊
acikahve Esin95 Muayenehanesine gidiyoruz doktorun. Her hangi bi hastanede çalışmıyor. Hem Anadolu Yakasında (Suadiye’de) hem de Avrupa Yakasında (Nişantaşı’da) muayenehanesi var. Biz Anadolu Yakasında oturduğumuz için Suadiye’ye gidiyoruz.
Deletedmom388 acikahve Prof.Dr.Sırrı Bektaş’a gidiyoruz,İstanbul Ataköy’de muayenehanesi var.Mükemmel bir doktor,çok ilgili güleryüzlü 🙏🏻 ama pandemi döneminde yaşından ve kronik rahatsızlığından dolayı yerine başkası geldi,şimdilik bu şekilde devam ediyoruz😊
Renk Ddilekk onun kilo takıntısı oldugu ıcın gıtmedım ben 😁😁😁 fazla kilo alınca kızıyormus cok 😁 gerci toplamda 9 kılo almıstım ama moralım bozulur dıye gıtmemıstım bastan 😁
Ddilekk Renk evet vardı 14 kilo aldım ben 🙈 bi ara her muayene de söylendi ama o söylenmese daha da fazla alırdım ben bi yandan iyi oldu yani😄 ilgisini bakış açısını beğeniyordum ben espirili yanı olduğu kadar da ters biriydi ama
Alyaomer Anadolu Sağlık Merkezi Ebru gözer harika bir doktor kızımında doktoruydu şimdi oğlumla devam ediyoruz