acikahve Esin95 Muayenehanesine gidiyoruz doktorun. Her hangi bi hastanede çalışmıyor. Hem Anadolu Yakasında (Suadiye’de) hem de Avrupa Yakasında (Nişantaşı’da) muayenehanesi var. Biz Anadolu Yakasında oturduğumuz için Suadiye’ye gidiyoruz.
Deletedmom388 acikahve Prof.Dr.Sırrı Bektaş’a gidiyoruz,İstanbul Ataköy’de muayenehanesi var.Mükemmel bir doktor,çok ilgili güleryüzlü 🙏🏻 ama pandemi döneminde yaşından ve kronik rahatsızlığından dolayı yerine başkası geldi,şimdilik bu şekilde devam ediyoruz😊
Renk Ddilekk onun kilo takıntısı oldugu ıcın gıtmedım ben 😁😁😁 fazla kilo alınca kızıyormus cok 😁 gerci toplamda 9 kılo almıstım ama moralım bozulur dıye gıtmemıstım bastan 😁
Ddilekk Renk evet vardı 14 kilo aldım ben 🙈 bi ara her muayene de söylendi ama o söylenmese daha da fazla alırdım ben bi yandan iyi oldu yani😄 ilgisini bakış açısını beğeniyordum ben espirili yanı olduğu kadar da ters biriydi ama
Alyaomer Anadolu Sağlık Merkezi Ebru gözer harika bir doktor kızımında doktoruydu şimdi oğlumla devam ediyoruz
Mervep acikahve başakşehir çam ve sakura hastanesi Dr wassim bekraki. Çoook ilgili harika bir doktor 🙏🏻 derindere Hastanesi’nde doğum yaptım orada çocuk doktoruydu şimdi tayini çıktı şehir hastanesine. Gece gündüz ne zaman yazsam arasam anında dönüş yapar. Hatta birkaç kez arkadaşlarımın bebekleri için yazdım onlar için de hemen dönüş yaptı 👌🏻
aysenur_58 acikahve istanbul /sancaktepe Özel bölge hastanesi maksat jorayev. Çekmeköy / ilhan varank Devlet Ezgi Nafile Sağlık ocağı yılmaz fırat kaya .hemsire aynur Doktorlarımdan çok memnunum gercekten
Gulsahy Çakmak Erdem Hastanesi Kürşat Özer. Daha çok minnak olduğumuz için 2 kere gittik. Şimdilik sorun yok. Whats up dan da istediğimiz zaman ulaşıyoruz.
Tazeanne0134 Gulsahy çocuk doktoru demi bu doktor bende çocuk doktoru bulmak istiyorum düzenli gitmek için