Haticemree Duygu hastanesi fethi özbir Ama ilk doğduğunda ki doktoru avrasya hastanesi ahmet hakan gedik. Cok iyi doktorlar ikisi de. Gaziosmanpaşa da
M-ecrin Haticemree merhaba bende Ahmet hocaya götürüyorum fethi neyi bana da söylediler ama fiyatı nedir acaba
Elfzynpnl Beylikdüzü medilife Dr. Miktat Öztürk beni anlayan tek doktor sağolsun 😊🙏cok bilgili bebeklere cok hassas ve severek isini yapan hekim 👨⚕️👍
acikahve Sadece aynı yere giden 2 kişi tesadüf denk geldi galiba 😊. Doktorlarınıza akşam acil bi durumda ulaşabiliyor musunuz?
Nescafe acikahve tabi whatsapp üzerinden yazmıştım bir ara ki benim kızımla değil başka bebekle ilgiliydi yine de sağolsun ilgilendi cevap yazdı 😌
damlaemir19 acikahve Hisar Çamlıca Hastanesi DR.Canan Ateş , ayriyetten bir diğer doktorumuz daha var alerjimizden dolayı Dr.Mahmut Doğru ataşehir de muayenehanesi var 😇
acikahve Nescafe En önemlisi acil bi durumda ulaşabilmek. Ben bundan dolayı doktor değiştirdim. Çok şükür Nesim Bey her türlü destek oluyor.
acikahve damlaemir19 Tanıdığım bi jinekolog vardı da o hastaneye geçmiş. Acaba onunla mı doğum yaptınız diye merak ettim ama orada doğum yapmamışsınız 😊
acikahve Esin95 Muayenehanesine gidiyoruz doktorun. Her hangi bi hastanede çalışmıyor. Hem Anadolu Yakasında (Suadiye’de) hem de Avrupa Yakasında (Nişantaşı’da) muayenehanesi var. Biz Anadolu Yakasında oturduğumuz için Suadiye’ye gidiyoruz.
Deletedmom388 acikahve Prof.Dr.Sırrı Bektaş’a gidiyoruz,İstanbul Ataköy’de muayenehanesi var.Mükemmel bir doktor,çok ilgili güleryüzlü 🙏🏻 ama pandemi döneminde yaşından ve kronik rahatsızlığından dolayı yerine başkası geldi,şimdilik bu şekilde devam ediyoruz😊