Senemmm11 Simiyy baby nast almıştım 1 kere kullanmadık. Oğlum hiç yatmadı zaten sonradan da öğrendim ki çok yumuşak yataklar sağlıklı değilmiş e malum baby nast yumuşacık onu aldığım için çok pişmanım. Ana kucağını iyiki almışım diyorum elim ayağım oldu resmen. Mutfağa gitsem yanımda götürüyorum tavanımız balıklı oğlum seyredip duruyor bazen davlumbazı çalıştırıyorum sesiyle uyuyor vs
Durunevaa Simiyy Hamak beşik aldım gunduzleri uyutmak için kesinlikle en büyük yardimcim tavsiye ederim canım
Toprak2509 Simiyy beşik almasaymışım keşke üstüne gttm bide hamak aldım yatar diye kucaktan başka t yerde uyumuyo. Napcm Bn ya
Berraknaz Simiyy babynest iyiki almışım diyorum bir yere gidince başkasının koltuğuna yatağına yatmak yerine direk ona yatırıyorum . Ayaklı tulum çok fazla almamanı öneririm ben çok pişmanım ayaklı tulumlarını aldığım için çünkü giyilmiyor cocuk rahat hareket edemiyor ve ayak bölümleri kısa olduğu için ayaklarına dar geliyor ben ayaklı tulumları toplasan 5 ayda 5 kere anca giydirmisimdir birde ince yelekler çok işe yarıyor duştan sonra vs. Giydirmek için ben bütün markaların çıt çıtlı body denedim e bebek "in çıt çıtlı body daha güzel yumuşak ve daha uygun birde ıslak mendil yerine temizlegeme pamuğu var eğer ondan kullanicaksan stok yap derim çok gidiyor 😊
Medusafer Simiyy ben travel sistem bebek arabasi aldım çok memnunum kendim rahatlıkla kullanıyorum hiç de zorlanmıyorum kraft lima modeli bebegim çok kıyafet aldım ve kaliteli aldim asla pişman değilim çünkü bebegim 3 aylık ve hala 0 3 ay kıyafetleri giyiyor reflu yatağı memnun kaldım kanguru aldım bebegim huysuz bir bebek olmasına rağmen içinde direk uyuyor ondan da memnun kaldım bakım ürünlerini mustela aldım çok memnunum anakucagini joie serina aldım ilk başlarda yatmayı sevmiyordu ama artık sürekli onda çok seviyor elim ayağım oldu en çok pişman olduğum şey 2 takım isimli hastane çıkışı yaptirmisim ikisinide bir kere bile giydirmedim yazık oldu birde hamileyken gümüş kapak kullanmaya başladım hiç yara olmadı ondan da memnun kaldım
Eliffffffff A_y_can34 Merhaba. Benim de göğüs ucum yok. Doğumdan sonra sütümü nasıl getiririm bilmiyorum. Lansinoh göğüs pompası aldım. Onu hemen kullansam çıkar mı acaba göğüs ucu? İkisi de yok
A_y_can34 Eliffffffff kusura bakmayın geç oldu ama silikon uclarla hemen çıkıyor bir hafta sürmedi benim ve hemen onu atıp gogusunuze alıştırma iz lazım 5 ya da 6 günde artık silikonsuz emziriyordum, tek göğüsüm yaraydi onu iyileşene kadar silikonla emzirdim
Melisdalli Simiyy İyi ki almışım : Ana kucağı, Kanguru, büyük beşik, oyun halısı, bebek kameralı telsizi, korbell çöp kovası keşke almasaymışım: travel sistem bebek arabası tek pişmanlığım bu 😂
Tubilik Simiyy iyi ki almışım dediklerim Bebek için: travel sistem araba anne yanı yatağı ince yelekler reflü yatagı banyo suyu için derece konak için tarak çekmece düzenleyici Anne için: gümüş kapak göğüs pedleri göğüs pompası Memnun olmadığım değilde bende işe yaramayan göğüs kalkanı oldu.
bayankitapkurdu Simiyy keşke almasaymışım dediğim hiçbir şey yok. Herşeyini büyük aldığım için hala giyiyor oğlum. Bebek arabasında oturmuyor sadece onu acele etmeseymişim dedim. Kanguru hayatımı kurtarıyor. Kucaktan inmeyen bir oğlum var. Evin içinde bile onunla geziyoruz. Şimdi aklıma geldi mochi pompa aldığım için pişmanım sadece
Melihaaaa Simiyy bebek doğmadan bir sürü kıyafet almıştım ama çoğunu giydiremedime bilseydim önce almazdim ayaklı tulumlar hiç kullanışlı değil. Süt sağma makinası iyiki almışım travel sistem Bebek Arabası iyiki almışım. Şampuan deterjan sabun bunları hep Dalin almıştım ama keşke almasaymisim bebeğim antialerjik bı bebek kullanamıyorum onları mustela kullaniyorum sadece. Aventin biberonunu iyiki almışım. Çok fazla çıtçıtlı zıbın almıştım baya işe yarıyor çok almanızı tavsiye ederim.
Obenimmelegim Simiyy iyiki hamak besik almisim kizim birdefa bile uyku sorunu yaratmadi bana hem gazada cok iyi geliyordu koyduğum an patır patır gaz cikariyordu SEPET besik en buyuk gereksiz pismanigim
Nuranne96 Simiyy Ana kucağı hediye geldi iyi ki kullanıyorum işim varken çok Yardımcı oluyor . İyi ki tek parça bebek arabası almışım joie çok memnunum. Tulum sadece isimli aldım diğerleri hediye geldi fazla giyemedi hemen küçüldü. Beşik ebebekten çok memnunum iyi ki çok para vermedim hemen büyüyorlar oda alırım. ağız mendili çok iyi oluyor keşke almasaydım dediğim pek bir şey yok kıyafetde iyi ki az aldım
bayankitapkurdu Simiyy pompa değil daha çok ilk zamanlarda kullanılır. Süt sağarken diğer göğüsten akıyorsa koyuluyor 🤷🏻♀️ Ben ilk zamanlar kullanmadım sonradan da gerek kalmadı
Toprak2509 Simiyy hangi ana kucagı cnm elektrikli olanlardan almadığıma pişmanım. Hamak aldım onda da uyumuyor. hiçbiryerde uyumuyor sadece kucak başka yere koyunca uyanıyor ağlıyır uyusun diye mecbur alıyorum ben böyle çocuk görmedim.