Mina0607 Simiyy ayaklı tulum almasaymışım😀 0-3 gereksiz fazla almışım yarısını kullanamadan dağıttım😀
Mom104 Simiyy İlk 6 ay çok ama çok hızlı büyüyorlar çok fazla kıyafet alma giydiremeden elinizde kalır 🥰
Meriwa Simiyy kiraz çekirdeği torbası cnm iyiki almışım mikrodalga da ısıtıp ayaklarının altına koydum gaz probleminde rahatlattı mesela
Bhryku Reflü yatağı almasaymışım bebeğim durmuyor kayıyor hep yatağından gazı ve rahat ettin çıktın diye almıştım 🤷♀️
Meriwa Bhryku reflü yatağında gazı çıksın diye değil emdiği süt ağzına gelip tıkanmasın diye kullanılır cnm benim aldığım üründe kaymıyordu mesela ben de inanılmaz rahat kullandım bebeğim kusmadı hiç normal beşiğini de öyle eğimli aldım
Meriwa Mina0607 e bebek de ve int satılıyor canm kiraz çekirdeği torbası içinde kira çekirdeği var milrodalgaya atıp ısıtıyorsunuz sıcak su torbası gibi patlama riski yok öyle düşünün ayaklarının altına koyuyorum karnına falan yumuşatıyor iyi geliyor biz nasıl adet olunca karın ağrımız oluyor öyle düşünün
Mom104 Simiyy Göze hoş geliyor ama bebek doğduktan sonra puseti tak bebeği yerleştir indir kaldır çok zorluyor hele birde araba büyükse yandın 😅
Deletedmom5284 Simiyy Ağırları pişmanlık canım kilo düştükçe fiyat artıyor, bizim de travel ama hafif bişey tek kolumda indiriyorum
Meriwa Simiyy canm reflü yatağı al cok kullandım bebeğimi kendi yatağıma düz yatırınca kustu hep reflüyle yatırıyordum yanıma kusmadı hiç bide prego eğimli beşik bile aldım hiç öyle düşünmeyin yan yatırmakla uğraşmadım bile
Gaaak Simiyy yataşın juno yatağını alabilirsiniz reflü için. Elimiz kolumuz oldu bizim ilk zamanlar. Normal reflü yataklarına göre daha kalın olduğu için her yere rahatlıkla taşıyabildik. Huysuz olduğu bazı gecelerde aramıza alıp yatırdık. Bebeğim çok huzurlu uyuyordu onun içinde. Sert bir yatak olmadığı için kafa düzlemesi içinde birebir. İyi ki almışım hiç pişman olmadım👍🏼👍🏼
edsn1 Simiyy bence kesinlikle alınmalı benim iyi ki diyerek gezdiğim belki de bebeğin sağlığı için en önemli şey çünkü uyurken bile ağzına süt gelip bebeği tıkayabilir Allah korusun ve çok pratik oturma odasına götürüyorum ben yanımızda yatağında mis gibi uyuyor kolay taşınıyor beşiğine de o yatağı kullanıyorum kaymayanını alabilirsiniz
cydcvk Simiyy reflü yatağı alın mutlaka. Cocuk beslenmesini kusup kilo alamaz. Boğulma riski az. Kemerli olanlar var kaymasın diye. Benimki kemersiz. Kızım 4 ay 10 günlük yeni kaymaya başladı kayınca geri kaldırıyorum. Gece gündü reflü yatağında yatırıyorm
Rzgr Simiyy hicbirsey almadim diyebilirim. Ablam var allahtan o beni yönlendirdi. Dogumda sadece ihtiyaci kadarini aldim. 2 tane hastane cikisi 2 battaniye 10 tane cit citli badi. 5 6 tane corap. Hepside yeni gibi kaldi ihtiyaci olan birine verdim. 2 tane muslin ortu. O kadar. Sepet besik almadim herkes pismandi cunku. 1 tane biberon 2 emzik almistim. Hic kullanmadik. Sut sagma makinasi kesinlikle gerekli. Gogus ucu kremi olmazsa olmaz. Tek isimizi goren oyuncakta piyanolu oyun halisi oldu.
Mrvb99 Rzgr sadece bu yoruma bakarak alışveriş yapın aynısını bende söylüyorum ek olarak babybjörn anakucağı çok işimi görüyor
kuzey14 Bizde salıncak aldık bebegim 5 aylikken,13 aylik hem oyun amacli hemde uyutmak icin kullaniyorum hatta bazen bi yere kalmaya giderken bile goturuyorum cunku bebegim salincaktan baska bi yerde uyumuyor
Minik_Hanim kuzey14 13 aylık bebek için hangi salıncağı kullanıyorsunuz, benim kızım da sallamadan uyumuyor. Şuan 15 aylık yaşına gore bisey bulamadım 🥴
Meriwa Mina0607 yoo olmaz biz 2 aylık olduk bile cok kullandık bi dönem acı elma yağı da kullandın arkadaşınız bebeğinin ayaklarının altına sürüp masaj yapıp corabı giydirsin karnına da masaj yapsın cnm
Asyaninannesiii Ana kucağı iyiki var 2 aydan sonra ayaklı tulumlar pişmanlıktır. Bebek arabası travel sistem alsaymışım keske. Kanguru pişmanlık….