Simiyy Yenidoğan kıyafet çok alma kuzum 0-3 aylık olanlar bile küçük gelmeye başladı beneğim bir buçuk aylık, kıyafeti büyüdükçe bedenine göre al reflü yatağı gereksiz çocuk kayıyor sürekli ve rahat yatamıyor. Arabanız varsa travel sistem bebek arabası kullanışlı ben memnunum şu an, müslin örtü alabildiğin kadar al her yerde lazım emzirme örtüsü aldım ama hiç kullanmadım malum virüsten biyere gidemiyoruz onada gerek yok. Ne olur ne olmaz diye biberon ve mama almıştım hiç kullanmadım onlarıda bebeğin ihtiyacına göre doğumdan sonra al bence. Gümüş kapak göğüs pedi vs hiç almadım gerekte olmadı çünkü göğüs ucum yoktu slikon göğüs ucuyla emzirdim hep göğüs uçlarım yara olmadı acımadı, elektrikli pompa var ama onuda hiç kullanmadım zaten max 2 saatte bir emziriyorsun her emmede iki göğsüde emzirmeye çalış pompaya gerek kalmaz. Ağız mendili bol bol al bebek bezi sadece küçük bir paket al deneme amaçlı çünkü her bez her bebeğe olmuyor pişik yapabilir sızdırabilir vs bakarsın ona göre devamını alırsın ıslak mendil kullanacaksan bol stok yapabilirsin, sepet beşik aldım sallanan yatak odasında şu an bir sıkıntı çıkarmadı memnunum kullanıyorum gündüz oturma odasındayız o yüzden anakucağı aldım ona koyuyorum gündüzleri kanguru vs şu anlık gerek duymadım anakucağı işimi görüyor ben kendime göre anlattım ama bebeğe göre ihriyaçlarda değişebilir canım ☺️♥️