Simiyy biraz uzun olacak ama bende 3 ay once senin gibi arastirdim hep adet bazlı bulamadim ama ornegin tulum kac adet yetiyo gibi. cildine temas eden şeyleri imkanın varsa mustela veya bioderma al canım ben gebeyken nivea baby aldim çocuğum atopik egzama oldu bu yüzden simdi bioderma kullaniyorum doktor tavsiyesiyle. Ben hastane cikisi çoklu 1 adet aldim 5li olarak da 3 4 takimi vardi hepsini 1 ay dolana kadar giydi. Yettimi, erkek bebek her altini acisimda ustune isedi ucuzlardan daha cok alinabilir bebegin kilosuylada alakali benimki 3100 dogdugu icin 1 ay kullandi hastane cikislarini. 8 9 takimda 0_3 ay tulum veya takimi vardi onlari da kullandik suan neredeyse 6 kg ve hep 6 ay kiyafetlerini giyiyo. Ebebekten bol bol body zıbın iyiki almışım bebekler sık kusuyo degistiriyorum. Ilk zmanlar sut bazi kadinlarda cok olmuyo ama yaklasik 2 hafta icinde tazzik olarak zirveye ulasiyo bu zamanlarda agiz mendili ihtiyaci da cok oluyo eger sutun fazla olursa cocuk kucuk ve ememedigi icin emzirirken ustunuz islaniyo. Gogus pedi mutlaka alinmali. Sepet besik yerine park yatak tercih ettim asiri kullanisli altini degistirirken bile aparatinda degistiriyorum kolaylik sagliyo. Ama sonra geceleri zirt pirt sicak yataktan ayaga kalkip cocugu onun icinden almak zor geldi ve yatagimin yanina hamak aldim geceleri onda uyutuyorum ayaga kalkmama gerek kalmiyo . Anne yani fermuarli park yataklar bi tık daha pahali tavsiyem maddi durumun elverisliyse onu tercih et.Reflu yatakli babynest aldim yine ebebekten asiri kullanisli iyiki almisim koltukta park yataginda icine yatiriyorum kusup bogulma derdi olmuyo beslendikten sonra. Esime gore tarak gereksizdi ama ben almistim dogumdan once mesela bebegim 4. Haftada konak oldu banyo yaptirirken islak sacini taradim hemen gecti bu yuzden gerekli. Tirnak makasi acil gerekli 2. Gun tirnaklarini kesmiştim asla eldiven tutmuyodu ve hep yüzünü ciziyodu. Bebegi yan yatirdigimiz icin yine sagina soluna 2 adet bebek yastigi gerekli. Ince penye battaniyeler etek bezi diye gecenler 7 8 tane var ve en cok lazim olan seylerden. Islak mendilde stok yapabilirsin ama bezde asla yapma neredeyse 1 noyu 1 paket anca kullaniyo 2 noyu 4 paket aldim 4. Paketi duruyo 3 e gectim hemen. Sudocrem pisik kremi muzice bi ürün alinmali.Avent biberon takimi ve emzik aldim iyiki almisim ilk 2 gun sutum gelmedi mama verdik ve dogumdan once gogus pompasi almamıştım hastanedeyken annemlere aldirdim sut inmeyince sagarak sutumu indirdim zorla. Yine alt acma örtüsünü stok yapabilirsin en guzeli e bebegin kendi ürünü olan.Kuvet takimlari ben normallerden aldim ama ayakli olanlardan almadigima cok pismanim cocugu yikarken dikkat edecegim diye kendimi kasmaktan belime agrilar giriyo malesef. Burun aspiratoru, banyo suyu sıcaklığı derecesi,önlükler ve bolca stok yaptigim bebek temizleme pamugunu hic kullanmadim. Ihtiyac duyup sonradan aldigim biseyde kiraz cekirdekli gaz giderici kemer oldu. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin🤲