Prensesinin-annesi-2019 Bizde şuan 10 aylık kızım 9 aylıkken geçmiştik 3 numaraya şuan 3 numara kullanıyoruz .
Eserkaracan Cnprtk 3 numara mama 9-12 aylık bebekler kullanıyor bence siz geç bile kalmışsınız 3 numaraya geçmek için
Eserkaracan Ftmlssa 9-12 aylik bebekler 3 numara kullanmalı benim bebeğim 9 buçuk aylık ve 3 numara kullanıyorum zaten mama aldığınızda da üstünde yazıyor kaç aylık bebekler için uygun olduğu doğrusu ben Aptamil kullanıyorum onda yazıyor
Ftmlssa Eserkaracan evet bzmde Aptamil 2numarya zamanında başlamıştık çünkü şimdi hanmefendi sorunca böyle yanlsmi gittik diye düşündüm bide aylık alıyoruz merak etmiştim sağolun 🤗
ayazasaf Kuzey-41 geç kalmamış hatta etken bile bebelac gold kullanıyormuş zaten 3 numarası 12. Aydan sonra başlanıyor her mama farklı bebrlac goldun 4 numarası yok
Kuzey-41 Cnprtk sen gec kalmissin 3 niya 9 aylikta gececektin canm zaten 1 yasinda olacak cocugunuz direk 4 al bence
VelardaEdiz Her mama farklı bebelac gold kullanıyorum 1 yaşına kadar 2 numara 1. Yaşından itibaren 3 numara yazıyor
Tugbadrsn Cnprtk Aaaa öylemi demek her mama farklı biz aptamil kullanoyorız onda 3 numara 9 -12 aylık