Tugbadrsn Cnprtk Aaaa öylemi demek her mama farklı biz aptamil kullanoyorız onda 3 numara 9 -12 aylık
Cnprtk Kuzey-41 normal bebelacda öle ama bebelac gold farklı bende anlamadm ne fark var acaba yani 2 hafta önce geçsem nolur acaba
ayazasaf Cnprtk bazı mamalarda 3 numara 9. Ayda bazılarında 12. Ayda benim kullandığım bebelac gold 3 12. Aydan itibaren veriliyor.
ayazasaf Kuzey-41 geç kalmamış hatta etken bile bebelac gold kullanıyormuş zaten 3 numarası 12. Aydan sonra başlanıyor her mama farklı bebrlac goldun 4 numarası yok
Kuzey-41 ayazasaf evet öleymiş cok sasirdim bende başlarda bebelac gold kullaniyordum sonra pahali gelmeye basladi normal bebelac kullaniyorum simdi
ayazasaf Cnprtk ama eğer mamayı açmadıysanız bi kutu 2 numara kullanıp sonra onada geçebilirsiniz. İçeriği yaşına göre değişiyor ya bi sorun olmasın diye ben yaşından 1 hafta sonra frlan geçtim 3 e
Cnprtk ayazasaf açıkçası 1 paket kaldı 2 numara. Sanırım o da 1 haftaya biter. Sonra 3 numara bebelac golda geçerim 1 haftayla sorun olmaz umarm.
VelardaEdiz Cnprtk 1 hafta ile sorun olmaz bence bende 2 numaraya 1 hafta erken geçmiştim çünkü birde günde kaç kez mama veriyorsunuz acaba ?
Labrinth Cnprtk ben bunu mamaya göre değişkenlik gösteriyor diye biliyorum biz bebelac gold kullanıyoruz arkasında 12nci aydan sonra yazıyor