Cnprtk Bebeğim 11 ay 10 günlük iki hafta sonra 1 yaşına giricek 3 numara mamaya geçsem sıkıntı olur mu ? Yanlışlıkla 3 numara almış kayınvalidem ???
Ftmlssa Cnprtk bizimde iki hafta sonra 9aylik olucak elimdeki 2 numara bitince 3 almayı düşünmüştüm bilmiyorum sizmi geç yapıyorsunuz benmi erken davranıyorum doğrusunu öğreneyim bilen olursa buradan😊
Eserkaracan Cnprtk 3 numara mama 9-12 aylık bebekler kullanıyor bence siz geç bile kalmışsınız 3 numaraya geçmek için
Eserkaracan Ftmlssa 9-12 aylik bebekler 3 numara kullanmalı benim bebeğim 9 buçuk aylık ve 3 numara kullanıyorum zaten mama aldığınızda da üstünde yazıyor kaç aylık bebekler için uygun olduğu doğrusu ben Aptamil kullanıyorum onda yazıyor
Prensesinin-annesi-2019 Bizde şuan 10 aylık kızım 9 aylıkken geçmiştik 3 numaraya şuan 3 numara kullanıyoruz .
Ftmlssa Eserkaracan evet bzmde Aptamil 2numarya zamanında başlamıştık çünkü şimdi hanmefendi sorunca böyle yanlsmi gittik diye düşündüm bide aylık alıyoruz merak etmiştim sağolun 🤗
ayazasaf Kuzey-41 geç kalmamış hatta etken bile bebelac gold kullanıyormuş zaten 3 numarası 12. Aydan sonra başlanıyor her mama farklı bebrlac goldun 4 numarası yok
Kuzey-41 Cnprtk sen gec kalmissin 3 niya 9 aylikta gececektin canm zaten 1 yasinda olacak cocugunuz direk 4 al bence
VelardaEdiz Her mama farklı bebelac gold kullanıyorum 1 yaşına kadar 2 numara 1. Yaşından itibaren 3 numara yazıyor
Tugbadrsn Cnprtk Aaaa öylemi demek her mama farklı biz aptamil kullanoyorız onda 3 numara 9 -12 aylık