Linva Ne yapacaktı bebeginiz? Ay teyze sen kapat zaten sütünde yok, anne sen ac seninkini emeceğim mı diyecekti? Bunu sizin demeniz lazım ama nerdeee🤷🏻♀️
BusbusveHashas Gorkeminannesiii ablanız emziren kadın değil ise ve sizin süt annesi olması yönünde bir talebini yok ise bu alalen cinsel istismara girer. İğrenç. Bir de marifet gibi olaya değil memeyi tutmasına şaşırmışsınız. Yazıklar olsun
serebro Gorkeminannesiii iğrenç birşey. Aklım mantığım almıyor başkasının bebeklerini sırf denemek için emzirmeye calismak🤮 gerek kendi ablam gerek başkası hiç farketmez olay çıkarırım. Ne bu terbiyesizlik. Zaruri durumlarda süt anne olmak başka birşey kimseye danışmadan durup dururken meme vermek başka birsey. Birde gülüyorsunuz….
Elfydr Gorkeminannesiii ne alaka ya ne saçma birşey etik bir durum bile değil. Ayrıca benim bile içim kalkardı. Emzirmek ne kadar kutsal bir eylemken bu şekilde saçma sapan şeylerin yapılması da bir o kadar yanlış.
BamBi Hibou yaf tam oglumu emziriyorum yorumlarin icinden deninkini gördüm sesli gülsüm. Aynen nerden bilisn bebis;)))
Powermoms hzlssmoom iste yanlis birşeyi kalkip tepki verecegine bize sormasi . Napalim yani guzel yapmis diyelum teyze devam etsin anne sussun.
Gzmbzks Birde oturup birlikte gülmüşlerdir bebeğin haline. Allahım çıkamıyorum susayim diyorum susamiyorum ya aptaaaaal !
Balkizlarim Gorkeminannesiii dupe düz sacmalik durduk yere ne alaka başka oyalicak bişey mi bulamadı 🤔
02Kaan12 Gorkeminannesiii siz ablanızın evladınızı haberiniz yokken emzirmesine takılmadınız da bebeğin başkasının memesini emmesine mi takıldınız ? Birde komik birşey gibi gülerek anlatmışsınız. şu cevabı mı istiyorsunuz ‘evet bebeğiniz sizi dünyanın tek memesi annemdedir diye görmüyor yabancı birisine emzirmek istese bebeğiniz seve seve isteye isteye emecek sizin memenizi bulunmaz hint kumaşı sanmamış yani’