Melek-3434 Gorkeminannesiii asla aklıma bir bebeğe boş mememi emzirtmek gelmez sapıklık gibi bişey bence müsaade etmeyin böyle şeylere uygun değil
Gzmbzks Gorkeminannesiii Ben burda ablaliktan önce sizin anneliğinizi sorgularım. Bu zamana kadar bu formda asla bu denli konuşmadım. Ağzıma gelen bütün kötü kelimeleri buraya dökmemek için kendimi zor tutuyorum ilk defa burdaki bi olaya bu kadar sinirlendim. Kusura bakmayın ama burda bunu yazmak yerine ablanızı bi kaşık suda boğsanız yeri. Siz ne kadar gerizekalı insanlarsınız. Savunmasız açlık duygusuyla karnini doyurmaya çalışan bir melekle bu denli nasil alay edebilirsiniz. Allah sizin gibi cahillerden korusun melekleri. Birde ben görmedim nasıl emer diye kendini savunuyor ya sabır!
minikailemmm Gorkeminannesiii emmeye odaklı cocuk o yüzden olabilir emmesi bide kücükse bilmediği içindir biraz büyük olsa kabul etmezdi
Arenimo Gorkeminannesiii Saçmalamayın yahu ablanızın sizin bebeğinize meme vermesi ne demek? Gülüyor musunuz bir de bu duruma
Linva Ne yapacaktı bebeginiz? Ay teyze sen kapat zaten sütünde yok, anne sen ac seninkini emeceğim mı diyecekti? Bunu sizin demeniz lazım ama nerdeee🤷🏻♀️
BusbusveHashas Gorkeminannesiii ablanız emziren kadın değil ise ve sizin süt annesi olması yönünde bir talebini yok ise bu alalen cinsel istismara girer. İğrenç. Bir de marifet gibi olaya değil memeyi tutmasına şaşırmışsınız. Yazıklar olsun
serebro Gorkeminannesiii iğrenç birşey. Aklım mantığım almıyor başkasının bebeklerini sırf denemek için emzirmeye calismak🤮 gerek kendi ablam gerek başkası hiç farketmez olay çıkarırım. Ne bu terbiyesizlik. Zaruri durumlarda süt anne olmak başka birşey kimseye danışmadan durup dururken meme vermek başka birsey. Birde gülüyorsunuz….
Elfydr Gorkeminannesiii ne alaka ya ne saçma birşey etik bir durum bile değil. Ayrıca benim bile içim kalkardı. Emzirmek ne kadar kutsal bir eylemken bu şekilde saçma sapan şeylerin yapılması da bir o kadar yanlış.
BamBi Hibou yaf tam oglumu emziriyorum yorumlarin icinden deninkini gördüm sesli gülsüm. Aynen nerden bilisn bebis;)))
Powermoms hzlssmoom iste yanlis birşeyi kalkip tepki verecegine bize sormasi . Napalim yani guzel yapmis diyelum teyze devam etsin anne sussun.