Powermoms Gorkeminannesiii igrenc bisey bence ablanizi sikayet etseniz istismara girer konu. Bence ablanizi uyarin tekrarlanmamasi adina
Ceydakoruc Powermoms bunu ablasının habersiz yaptığını sanmıyorum, kadın baya normal anlatmış, sanki yanındaymış olay olurken…🤦🏻♀️
Zeynepikram Powermoms neden istismara giriyor 🤔 annesinin gayette izni var ve bence biraz abartmışsınız🤷♀️
Bulutbey Powermoms ay yok artık istismar falan abartmayın. Evet hoş bir durum değil ama istismar da değil.
urasinannesi34 Gorkeminannesiii kaynanam ben yokken emzirmisti bebegimi sussun diye tabi ben ogrendim kiyamet kopardim malesef nedir bu baskasinin bebegini emzirme istegi anlamis degilim
denizsn urasinannesi34 Happy mom da konu açmıştınız sanırım bununla ilgili çünkü orda da böyle bir konu baya tartışılmıştı 🥴
Gorkeminannesiii urasinannesi34 bende şaşırdim ablamin kucağında görüp memesinde olunca aldım hemen kucağından ama olan olmuştu şaşırdım ya nasıl alabilirki annesinden başkasinin memesini
Gorkeminannesiii KoalasMom ya ben görmedim mutfaktayken vermiş beni çağırdı bende görünce şaşırdım ama tuttu yani anlayamadım bende aldım kucağından sonra
Fatmallper1 Kıyamet kopar valla asla normal değil bu durum. Süt annesi olmak amaçlı emzirmek ayrı boş memeyi emzirmek ayrı
Pelin55 Kuzenimin kızıyla benim kizim sut kardes iki bebekte bizi emdi benim bebegim onu onun beb3gide beni tuttu emdi
Elifhkn Gorkeminannesiii boyle bir durum.var sizde gulerek anlatiyorsunuz? Bence siz gülünç durumdasiniz yazik
Kuzeybusra Hibou ya öyle deme bebekler carpım tablosunu bile ezbere biliyor annesinin memesimi baskasınin memesimi tabikide ayirt eder 🤣
BamBi Hibou yaf tam oglumu emziriyorum yorumlarin icinden deninkini gördüm sesli gülsüm. Aynen nerden bilisn bebis;)))
Ylcnbsr Hibou ya güldürdünüz beni hahah😂 tövbe Estağfirullah emzirmek isteyen doğursun ne meraklı bu insanlar
Deletedmom4018 Gorkeminannesiii bebek bu agzina ne verirsen emer ama ben karşıyım öyle başkasının bebegini emzirmeye calisanlara helede sütün yok yani ne gereksiz birsey
Muhammedd23 Gorkeminannesiii sonuçta emzik biberon etmiyorlar mememi.emmeyecekler . Annenin memesi olmasıyla pek ilgisi yok bu konunun. Ama dogru bir mevzu değil pek derine inersek
Rengin Gorkeminannesiii ne gereği var!? şuan bunu normal karsilamissiniz ayni şeyi gorumceni, ya da kayinvalideniz yapsa kiyamet kopardı dimi.
balimsumeral Gorkeminannesiii bebeklere meme olsun da ne olursa olsun canım bir de açsa tamam kesin emer benim kızım anneme saldırıyor çoğu zaman süt olmadığı halde ve 1 yaşımda
Gorkeminannesiii Ceydakoruc yanında değildim kahvaltı hazirliyodum yanına çağırdı gel bak emiyor diye bende şaşırdım şaşkınilgimdan gülerek anlattim..
Powermoms Ceydakoruc iste yanlis bir durum. Ama aliskanlik.halineee gelicek birsey. Burda bir bayan post acmisti kaynanam cocugumu emziriyor diye herkes kaynana tepki gostermisti. Ayni seyy ve bayanin kalkipda bize akil sormasi yanlis
Karaoglannesi Gorkeminannesiii kusıra bakmayın da ablanızın sorunları mı var neden sütü olmayan biri kardeşinin de olsa başkasının bebeğini emzirmek ister çok istiyorsa yapsın bir çocuk. Çok kızardım
Sdf123- Karaoglannesi benim yaşlı bi yakınım çocuğum ilk doğduğunda kucağına aldı ve göğüsünü çocuğumun ağzına dayadı o kadar sinir oldum ki ağlamaktan helak oldum nasıl kızıyorum ama verilen tepki ne tuhaf şeysin sen ne var bunda süt yok bişey yok nolcak sanki ayyy hatırladıkça bile elim ayağım titriyor ve arkadaş gülerek anlatmış hayret