Mom095 Baldudak_Emirbeyimiz az önce gidip iki tane aldık 😂😂😂 biri benim evimde biri annemde kalacak. Bi tanesini kurduk güzel gibi duruyo inşallah memnun kalırım. Bizim kullanmamıza daha var gerçi ☺️
Mom19 Yigitalpsmomy Bende 2 çerçeve 2 çıtçıtlı badi çorap ve Müslin havlu aldım kızıma bizim burada küvet hariç herşeyden vardı saat 3 e gelirken uğradım
uykucukoala Yigitalpsmomy buradaki bime girsem korona olurum ben 60 kişi yapış tıkış giriyor 🥺 çekmece dolap için kilit bana da lazım
Bulutbey uykucukoala bende sabahtan gidecektim ama hastaneye gittik biz dönene kadar hiç bir şey kalmamıştı. 3 tane dolap kilidi kalmış onları aldım anca. Ahşap Yatak duruyordu ama şuan bütçe ayıramadık ona.
Yigitalpsmomy uykucukoala valla olabildigince uzak durdum gitmeden planlamistim ne alacağımı hemen aldim ciktim
Annesirintugceuzun Mom19 Valla gittiğim Bim de yoktu. Başka Bim den ayırttırdım aratıp.😁 Normalde 450 tl Bim de 260 tl idi.💃🏻💃🏻 Belki kalmıştır bir bakarsın yine. ☺️
uykucukoala Bulutbey ah keşke bende bulsaydım o kilitlerden ama burda yapma yapmışlardır gitmedim bile biliyorum
Yigitalpsmomy Mom563 bende koparmadim aslinda ama tekrar gitmeye üşeniyorum bide gidersem bos gelmem😂 bugün sınırı aştım
0912 Yigitalpsmomy Senii tebrik ediyorum eşimle arabaya zor sığdırdık koliyi. Kurmadık ama direkt dolabın üstüne attık 😁 5 aylık oğluş daha kurmamıza çok var nasipse 😍😍
Adelim Yigitalpsmomy ben gecende almıstım kuması vok guzel dıye ne kadar varsa kaptım hemen kalın askılı ınce askılı ne bulduysam
Yigitalpsmomy Sevzey2902 yürüme arkadaşını alamadim icim gidiyor 🤦♀️ aklim mama sandalyesiyle onda kaldi
Sevzey2902 Yigitalpsmomy kizim 7 aylik henüz ama ilerisi için aldik cok.kullanisli duruyor umarim birdaha gelir ve alırsınız 😇