kadirefemmom Yigitalpsmomy güle güle kullansın kuzucuk 😇 şey dikkatimi çekti koltuk örtülerimiz aynı 😀😇😇
Baldudak_Emirbeyimiz Mom095 Bende çok kararsizdim ama aldım sonunda hoşuma da gitti baya öyle dandik değil.
Mom095 Baldudak_Emirbeyimiz az önce gidip iki tane aldık 😂😂😂 biri benim evimde biri annemde kalacak. Bi tanesini kurduk güzel gibi duruyo inşallah memnun kalırım. Bizim kullanmamıza daha var gerçi ☺️
0912 Ben de bir sürü şey aldım güle güle kullansın herkes. Taşıyamam diye kaydıraklı havuzu almadım ama kısmetse alıcam çok cici görünüyor. 🌺
[silindi] tugbamomy ahahaha ben biliyordum da oğlum hastaydı hastane götür getir vs anca sıra geldi . Aman sağlık olsun da varsın hiçbir şeyimiz olmasın kuzum
Annesirintugceuzun Yigitalpsmomy Ahşap mutfak, ponpon led ışık, gece lambası, ay ve bulut olan gece lambası, fan, yastık bolca bunları aldım. Başka varsa da hatırlamıyorum 😁
Bsecill Mom095 yürüme arkadaşı dengede sorun yaratacak gibi mi mesela beniö oğlum henüz adım atmıyor ama ayakta duruyor hani dengesiz şekilde ilerliyor mu bu yoksa daha kontrollü şekilde itildikçe mi ilerliyor nasıl acaba
Mom095 Bsecill valla benim bebeğim daha küçük bende tavsiye üzerine aldım. Gelince kurup baktım gayet güzel gibi duruyo
Yesil55 Bsecill ben bimin martda gelenı almıstım. Oglum 4 aylıkdı dısarıdakı fıyatla yarı yarıya dıye aldım koydum suan 11 aylık kendı kendıne yuruyemese de onunla gayet guzel evde ıstedıgı gıbı gezıyor. Denge problemı hıc olmadı öyle yüklendi hızlandı gıbı bır durum yok gayet yavas gıdıyor. Cocuk buyuk olup kosarsa anca oyle hızlanır bence o bıle zor. Eger dusunuyorsanız alın derimmm ✌
Adelim Yigitalpsmomy 2 tane muslın bez 2tane muslın bornoz ılk yurume arkadası 5 paket cıtcıtlı ıp askılı 2lı alt pıjama corap 2 tane pembe battanıye kasada sonuc 250tl :)))) teyzelerden ınsan bısey alamıyorkı kanguruda kızımla gıtmek zorunda kaldım ama ınsanlar anlayıssız ıtıs kakış
Merve Mom563 çok ağırdı ya ben taşıyamadım kasiyer kız yardım etti. eşimle kızım kapıdaydı. Dedim koş gel 😂😂 bende ölçüsüne göre alacağım yatağı bakalım
Sevzey2902 Yigitalpsmomy sabah kalktım foruma bakayim dedim herkes post acmis bim diyee baktım daha 8.45 hemen giyindim annelerde kalıyorum zaten annemin yanına yatirdim kızı gittim baktım önümde 10 kisi Allahdan hemen yürüme arkadaşını ve sözcük kartlarini kaptım 🙂😀😀
Yigitalpsmomy Sevzey2902 yürüme arkadaşını alamadim icim gidiyor 🤦♀️ aklim mama sandalyesiyle onda kaldi
Mom19 Yigitalpsmomy Bende 2 çerçeve 2 çıtçıtlı badi çorap ve Müslin havlu aldım kızıma bizim burada küvet hariç herşeyden vardı saat 3 e gelirken uğradım
uykucukoala Yigitalpsmomy buradaki bime girsem korona olurum ben 60 kişi yapış tıkış giriyor 🥺 çekmece dolap için kilit bana da lazım
Bulutbey uykucukoala bende sabahtan gidecektim ama hastaneye gittik biz dönene kadar hiç bir şey kalmamıştı. 3 tane dolap kilidi kalmış onları aldım anca. Ahşap Yatak duruyordu ama şuan bütçe ayıramadık ona.
Yigitalpsmomy uykucukoala valla olabildigince uzak durdum gitmeden planlamistim ne alacağımı hemen aldim ciktim