Yigitalpsmomy Mom563 ben paketini actim valla artık oyle giysin simdi giyer giyebildigi kadar havalar serinledi
Mom563 Yigitalpsmomyalıştım ben artik ya. Ne zaman bebek eşyası gelse gidiyorum ve çok şükür şimdiye kadar da hep ya 1. Ya da 2. Sirada olmuşumdur. Fiyat farki epey oluyor dışarda satılana göre. E bebeği birakabilecek insan da olunca gidiyorum.
Yigitalpsmomy Mom563 bende koparmadim aslinda ama tekrar gitmeye üşeniyorum bide gidersem bos gelmem😂 bugün sınırı aştım
Merve Mom563 😂 daha kurmadık biz bir kuralımda içinin yatağını alcaz 😍 yanlış basım diye bende düşündüm ama gelcek dediler sordum. Hatta ilk sıradaydım sırf yatak için gittim 😍 hayırlı olsun size de 🙏
Mom563 Merve aynen ben de sordum biz gelecek diye biliyoruz demislerdi. Hatta uugulamaya da yazmıştım gelecek dediler diye. Ay bizde de odaya sığacak mi telasi var kurmadık daha. Yatağı olarak da hani yer yataklari oluyor ya sünger ilk etapta ondan almayi düşünüyoruz hatta evde var bi tane boyutunu ayarlatmayi düşünüyoruz.
Merve Mom563 çok ağırdı ya ben taşıyamadım kasiyer kız yardım etti. eşimle kızım kapıdaydı. Dedim koş gel 😂😂 bende ölçüsüne göre alacağım yatağı bakalım
[silindi] tugbamomy ahahaha ben biliyordum da oğlum hastaydı hastane götür getir vs anca sıra geldi . Aman sağlık olsun da varsın hiçbir şeyimiz olmasın kuzum
kadirefemmom Yigitalpsmomy güle güle kullansın kuzucuk 😇 şey dikkatimi çekti koltuk örtülerimiz aynı 😀😇😇
Baldudak_Emirbeyimiz Mom095 Bende çok kararsizdim ama aldım sonunda hoşuma da gitti baya öyle dandik değil.
Mom095 Baldudak_Emirbeyimiz az önce gidip iki tane aldık 😂😂😂 biri benim evimde biri annemde kalacak. Bi tanesini kurduk güzel gibi duruyo inşallah memnun kalırım. Bizim kullanmamıza daha var gerçi ☺️
0912 Ben de bir sürü şey aldım güle güle kullansın herkes. Taşıyamam diye kaydıraklı havuzu almadım ama kısmetse alıcam çok cici görünüyor. 🌺
Annesirintugceuzun Yigitalpsmomy Ahşap mutfak, ponpon led ışık, gece lambası, ay ve bulut olan gece lambası, fan, yastık bolca bunları aldım. Başka varsa da hatırlamıyorum 😁
Bsecill Mom095 yürüme arkadaşı dengede sorun yaratacak gibi mi mesela beniö oğlum henüz adım atmıyor ama ayakta duruyor hani dengesiz şekilde ilerliyor mu bu yoksa daha kontrollü şekilde itildikçe mi ilerliyor nasıl acaba
Mom095 Bsecill valla benim bebeğim daha küçük bende tavsiye üzerine aldım. Gelince kurup baktım gayet güzel gibi duruyo
Yesil55 Bsecill ben bimin martda gelenı almıstım. Oglum 4 aylıkdı dısarıdakı fıyatla yarı yarıya dıye aldım koydum suan 11 aylık kendı kendıne yuruyemese de onunla gayet guzel evde ıstedıgı gıbı gezıyor. Denge problemı hıc olmadı öyle yüklendi hızlandı gıbı bır durum yok gayet yavas gıdıyor. Cocuk buyuk olup kosarsa anca oyle hızlanır bence o bıle zor. Eger dusunuyorsanız alın derimmm ✌
Adelim Yigitalpsmomy 2 tane muslın bez 2tane muslın bornoz ılk yurume arkadası 5 paket cıtcıtlı ıp askılı 2lı alt pıjama corap 2 tane pembe battanıye kasada sonuc 250tl :)))) teyzelerden ınsan bısey alamıyorkı kanguruda kızımla gıtmek zorunda kaldım ama ınsanlar anlayıssız ıtıs kakış