Deletedmom11 rabia22 çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun rabbim bir an önce şifa versin hepimize, inşallah☘️
Deletedmom11 seydaac çok büyük yğzfelik kısım doğduğundan beri yaşadığı için muhtemelen bağışıklık gelişmiş oluyormuş ona karşı hissetmiyorlarmış. Umarım hiç yaşamaz bu acıyı🌸
Arasannesi Deletedmom11 propılıs bır cok seye fayda saglıyor evet deneyın muhakak onuda.bız de kullanıyoruz.ınsallah sız de kullandıklarınızla fayda gorursunuz burada paylasınkı dedıgınız gıbı bırıne bıle faydası olsa ne ala.ben de takıpte kalacagım.rıca ederım tekrar Allah acil şifalar versın🌺
Deletedmom11 Arasannesi kullandığım ürünleri , hangisinden memnun kalıp kalmadığımı yazıcam inşallah 🥰
Nur_emir Deletedmom11 canım postunu gece okumuştum merak edip internetten baktım ve oglumun dilindeki kırmızıliga benzettin iki gündür sürekli ağlıyordu ek gıda yemiyordu senin sayen de oğlumun hastalığını öğrendim inşallah sende oglumda cabuk iyilesir siniz bugün dr a gittim iki ilaç verdi iyiki bu postu açmışsın cok tesekkür ederim
Deletedmom11 Nur_emir ya gözlerim doldu okurken. Umarım çabucak iyileşir. Rabbim bir yerden derman verecekmiş miniğe 🥰 iyi bişeye vesile olmuşum ne mutlu
edaozdxxr Deletedmom11 canım bende de başlamıştı. Doğum sonrası verilen ilaçlardan hangisi sildi bilmiyorum ama silindi benim yaralarım.
Nur_emir Deletedmom11 çok sagol alahim seninde şifanı versin hic durmadan ağlıyor oğlum iki gündür senin sayende buldum derdini allahım dert vermesin sana 😢
edaozdxxr Deletedmom11 ilaç adlarını biliyorum ama hangisi fayda etti onu bilmiyorum. Maltofer, CEC 1000 Mg, Vermidon bir tane de değişik bir ağrı kesici vermişti de onu hatırlamıyorum. Bi-P diye başlıyor ama bilmiyorum adını kutusunu attım.
Deletedmom11 edaozdxxr kuzenime atacağım o eczacı içeriklerini daha iyi biliyordur, birde belkide beraber kullanım etkilemiştir mutlaka atıcam bakalım ama hamileyken kullanılırmı bilmiyorum yine ondan öğrenip yazayım
Nur_emir Nur_emir size yazacağıma söz vermiştim şuan dili geçti cok iyi ama tabi tekrarlayacakmış. Inşallah sizde iyi olmuşsunuzdur
Muhammedd23 Deletedmom11 hamileliğin hayırlı olsun 💞 canım çok geçmiş olsun bu arada propolis denedin mi hiç .