Arasannesi detaylı anlatmam gerekirse hayatımın hiçbir döneminde kan değerlerim vitamin değerlerim yüksek değildi hatta düşüklüğü yüzünden son radde olan ilik nakli tedavisine dahi gelmiştik. Şükür ki tedavi için korunurken hamile kaldım , hamilelikte vücudum toparladı, ilaçlar ve kan nakilleriyle düzelmeyen yükselmeyen 5-6 arasında seyreden hgb değerim şuan 13.9 , 3.8 den yukarı çıkmayan feritin değerim 75, hiçbir değerim sınır değerin üzeri veya altında değil. Kanlarım tertemiz. Ağız içi muayenem yapıldı, bakteri, plak, enfeksiyon hiçbirşey yok. Zaten günde iki kez diş fırçalıyorum. Aslında normalde ne yiyorsam hepsini yiyordum bir gün dilim yanmış gibi hissettim baktım dilimin üzerinde kabarcıklar vardı,iki üç gğn sonra kayboldu bir hafta sora tekrarladı iyileşti tekrarladı derken birdaha iyileşmedi kaldı öylece. Tüm değerler normalken hiçbir tedavisi yokmuş. Ama eğer karaciğerde falan sıkıntı varsa kortizonlu ilaç kullandırıyolarmış. Yaklaşık 8-9 aydır yaşıyorum bunu ve 3 doktor gezdim, kuzenim ilaç üretimi yapıyor arkadaşım biyokimyager. Okudukları fakültelerdeki hocalarına sordular ilaç ile yapılabilecek hiçbirşey yokmuş. Yani sebebi asla bilinmiyor. Bende şuan neuro format denen bilinç altına sakladığımız travmaların, bir süre sonra hastalık olarak bedenimizden çıkması düşüncesini savunan sistemi araştırıp birde orda çare arıycam kendime.
gargara kullanmazsam acı hissinden dolayı yemek yiyemiyorum, ancak gargara ağız içimi 2 saatliğine uyuşturuyor doyacak kadar yiyorum lakin tat yok.
İnşallah kimse yaşamaz ailemede hep sordum genetikmiş diye ama kimsede yok böyle bişey. İnan bilmiyorum yani çaresizce kaldım diyebilirim. Umarım kimse yaşamaz bunu😞