Arasannesi muhtemelen evet, yaşam koşullarını etkilemedikçe bazı şeyler hastalık dahi sayılmayabiliyor, rica ederim ne demek elimden gelen her konuda bilgi veririm, daha önce çok ağır iki hastalık atlattığım için çok değişik bir yaşam koşulunda yaşıyorum.
2013 yılından beri düzenli günlük tutarım, hün içinde saat kaçta kahvaltı yaptım ne kadar yürüdüm nereye gittim kim misaifrliğe geldi hangi hastaneye gittim gibi herşeyi yazarım. O zamanlar sıkı takip için gerekliydi dışarıda bulunma saatim dahi gerekliydi. Alışkanlık oldu devam ediyorum. Dönğp dönüp baktım tekrar günlüğüme ama yok teyikleyecek hiçbirşey yapmadım yani. Neyden kaynaklı ortaya çıktığını bilsem belki yine içim rahatlayacaktı, umarım kimsr yakalanmaz bu hastalığa. Bugün bir ürün aldım. Propolisi dün akşam denedim. Ama ara vericem öncesinde başka bi ürün kullanıcam. Eğer onda fayda görürsem ki çok iddialılar, burada mutlaka harita dil tedavim diye paylaşırım benim gibi olanlar faydalanır, olmayan kişilerde yazar bir kenara, cidden kimse çıkacağı belli olmuyor çünkü.
Çok çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için 🌸