elmalikurabiye iyikianneyim61 balik mutlaka verin balik yagi kullanmaya gerek kalmaz. Haftada yepsini en az 1er kez veriyorum. Tavuk organik alin lutfen ama.
Erencinarinannesi iyikianneyim61 10. Ayından itibaren bütün yemeklerinde kuzu kıyma var oğlumun yani hergün yiyor
02Kaan12 iyikianneyim61 doktor hergün hayvansal kaymaklı protein alması lazım dedi bize. ben hergün kuzu eti, köfte,tavuk but, parça et bunlsrdan birini mutlaka veriyorum. kilomuz düşük olduğu için doktor hergün et yedirmemi söyledi
iyikianneyim61 02Kaan12 nekadar yiyor peki. kac aylik kac kilo da bizimkide düşük bugun kontrolümüz vsr bakalim me dicek:(
02Kaan12 iyikianneyim61 9 ay 18 günlük. bir but un yarısını yiyor mesela eti minik minik didikleyip önüne koyuyorum yarım kase falan yiyor.
iyikianneyim61 Canada10 bugun somon aldim yaptim kizima ama firinda patates havuçlu somonun yarisinin yarisini yedi yeni tatdi diyemi az yedu bilemedim ins faydasi olue
Canada10 iyikianneyim61 maşallah kuzuma ilk tadım için gayet yeterli canım bende daha önce alerji riskinden dolayı tadımlık kadar veriyordum zaten bir etki yapmayınca anca yavaş yavaş çoğalttım porsiyonunu Şuan orta boy bir dilimin yarısını anca yiyiyor tabi yanına başka birşeyde yapıyorum onu da yiyiyor ama balıktan vitamin alması için bebeğin avuç içi kadar yeterli olur demişti doktor. Bizim somon günü menümüz sebzeli erişte-ızgara somon-şekersiz meyve kompostusu 😁hanım alıştı şimdi ama somondan başka balıkta yemiyor 😁
Mervegem iyikianneyim61 canım doktor bize haftada 2 gün kırmızı et tüketmeli demişti. Tavukta hafta içinde istediğin kadar verebilirsin demişti
iyikianneyim61 Canada10 cok saol canim ya🤗 oyy sizede maşallah erişteyle beraber yiyorsa cok guzel valla :) ben sade verdim ilk deneyim yanina baska bisey verirsem ya onu yemezse die düşünüyorum haftada 1 kez balik yeter mi sizce
elmalikurabiye Tugce2020 marketten sertifikali markalar var arastirin isterseniz green village aliyorum ben
Umutkusu iyikianneyim61 benim için de çok faydalı bir başlık oldu 9. Aya çok az kaldı inşallah. Hazır 9. Ayda bu kadar anneyi birarada bulmuşken bir soru sorayım izniniz olursa. 9 ayda kan değerlerine baktırdınız mı? Şehrimizde salgın vahim durumda hastahaneye gitmek istemiyorum çoğu insan gibi ama bu da önemli
iyikianneyim61 Umutkusu tabiki.. ben 7 bucuk aylikken rahatsızlanmıştı ozaman bir kackere kanına bakildi ozaman degerleri iyi cikmisti dahada baktirmadim dunde kontrole gittik enfeksiyondan suphelendim onun icin idrar kultur verdik
Canada10 iyikianneyim61 1 yaşa kadar yeterli dedi bana doktorumuz canım 1 yaş sonrası haftada 2 gün tüketmesi gerek demişti. Sen yinede kendinde danışırsın ama 1 yaş öncesi balığı hiç vermeyin diyen doktorlarda var tabi. Bizimki şuan sadece somon balığı ver ızgara ya da haşlama olarak ver dedi.
Defnemm22 iyikianneyim61 ben şart koymadım eşim zaten et tavuk seven birisi her pazar balık yenir evimizde mesela kızıma yediririm bir gün et bir gün tavuk yenir et olmazsa köfte olur yani balıkla birlikte 3 kere falan oluyor bizim