iyikianneyim61 yusufemine küçük yuvarlak makarnalar varya ondan veriyorum ama yogurtla birleştirip 😊 ya bizmkide hepsini yemiyor ki yedigi kadar anca
Keremikonunannesi iyikianneyim61 Somonla başladım iki kez somon bi sardalya bi dil balığı verdim şimdiye kadar. Ben somon sevmiyorum ama mecburen yiyorum da veriyorum da. Hepsini ızgara olarak. Ben 20-25 yaşıma kadar balık yemeyen birisi olarak bebeğim parmak kadar da yese şuan, kâr olarak bakıyorum :))
iyikianneyim61 Keremikonunannesi benimde balıklarla pek aram yok ama bebelerimiz icin bizde yiyoruz yediriyoruz da yesinler de ins :)
Canada10 iyikianneyim61 somon veriyorum canım sadece tost makinesinde pişiriyorum çok seviyor. Ben 7. Ayda tadım olarak başladım bir küp şeker kadar haftada bir verdim şuan çoğalttım porsiyonunu bir dilim somonu 2 ye bölüyorum haftada 1 veriyorum
iyikianneyim61 Canada10 tost makimesinde nekadar surede pisiriyosun canim. bende yavastan baslarim artık
Canada10 iyikianneyim61 çok çabuk pişiyor kuzum kontrol ediyorum sürekli 10-15 dk içinde pişiyor tel tel ayrılır kıvama gelene kadar tutuyorum tavuk eti gibi yani ve evi saran bir kokusuda olmuyr
iyikianneyim61 Canada10 bugun somon aldim yaptim kizima ama firinda patates havuçlu somonun yarisinin yarisini yedi yeni tatdi diyemi az yedu bilemedim ins faydasi olue
elmalikurabiye iyikianneyim61 balik mutlaka verin balik yagi kullanmaya gerek kalmaz. Haftada yepsini en az 1er kez veriyorum. Tavuk organik alin lutfen ama.
Erencinarinannesi iyikianneyim61 10. Ayından itibaren bütün yemeklerinde kuzu kıyma var oğlumun yani hergün yiyor
02Kaan12 iyikianneyim61 doktor hergün hayvansal kaymaklı protein alması lazım dedi bize. ben hergün kuzu eti, köfte,tavuk but, parça et bunlsrdan birini mutlaka veriyorum. kilomuz düşük olduğu için doktor hergün et yedirmemi söyledi
iyikianneyim61 02Kaan12 nekadar yiyor peki. kac aylik kac kilo da bizimkide düşük bugun kontrolümüz vsr bakalim me dicek:(
02Kaan12 iyikianneyim61 9 ay 18 günlük. bir but un yarısını yiyor mesela eti minik minik didikleyip önüne koyuyorum yarım kase falan yiyor.
Canada10 iyikianneyim61 maşallah kuzuma ilk tadım için gayet yeterli canım bende daha önce alerji riskinden dolayı tadımlık kadar veriyordum zaten bir etki yapmayınca anca yavaş yavaş çoğalttım porsiyonunu Şuan orta boy bir dilimin yarısını anca yiyiyor tabi yanına başka birşeyde yapıyorum onu da yiyiyor ama balıktan vitamin alması için bebeğin avuç içi kadar yeterli olur demişti doktor. Bizim somon günü menümüz sebzeli erişte-ızgara somon-şekersiz meyve kompostusu 😁hanım alıştı şimdi ama somondan başka balıkta yemiyor 😁
Mervegem iyikianneyim61 canım doktor bize haftada 2 gün kırmızı et tüketmeli demişti. Tavukta hafta içinde istediğin kadar verebilirsin demişti