Mom93 Twinsbaby denedim ama kabul etmedi zaten acaba alerjisi mı var ondan mi reddediyor diye gidip onu aldım onuda yemedi
Mom93 Sum87 Aptamil,evolvia,similac,Bebelac,golden goat,sma dediler onuda aptamilin iki çeşidini denedim bebelac Gold denedim başka hangi mama var hiç bilgim yok en bilinenler bunlar zaten kaşık mama da aldım bugün onuda reddetti hipp ve hero baby
Deletedmom329 Benim kizim 3,5 aylikken reddetti devam sutlerini. Devam sutlu kasik mamalari var. Onlarla buyudu
Wolverine Mom93 muhallebi, irmikli veya yulaflı mamalar 5 aylık olmuş bu tür mamalar denesen? Arı mama veya hipp tahıllı mamalar denedin mi? Aç kalmasın yavrum. Benim oğlum anne sütü alıyor mama yenidogdugu zaman içmişti sarılık olmasın diye sonra naptimsa mama iciremedim. Şimdi sütm olmasa senin gibi düşünürdüm ama alternatif yukarda yazdıklarımı deneyebilirsin üzme nolur kendini hiç bişey için sağlığınız olsun size bişey olmasın 🙏
Civciv Bebelac gold denemediyseniz deneyin bi anne sütüne çok yakın benim kIzım da içmiyordu bebelac gold içiyor bi deneyin
Civciv Süt arttırmak için bol su için ve olumlu düşünmeye çalışın ne kadar üzülür ve karamsar düşünürseniz o kadar kötü olur sürekli pozitif düşünmeye çalışın artı kaşık mamasına da başlayabilirsiniz azar azar hippiin 4 aydan sonra verilen pirinçli kaşık mamaları var kilosu da toparlar hem biraz diye düşünüyorum yine de doktorunuza danışabilirsiniz
Mom987 Mom93 Kaşık maması ve muhallebi deyin bence ben 5 aylıkken başladım. Bebeğini mamayla besleyen arkadaşlarım 1 veya 1 buçuk yaşına kadar kullandı mamayı.
Mltmdfn Mom93 atak döneminde falan mı acaba zor bir durum malesef. Sütünüzü sağarak vermeyi denediniz mi şırıngaya koyup ağzına akıtabilirsiniz
Civciv Rezene çayı da iyi geliyor hem bebeği sakinleştrmek için bebek için olan Hemsde kendiniz için alabiiirsiniz
minikailemmm Mom93 4 aylıkken ek gıdaya gectik sütüm vardı amam bebegim emmedigi için mamaya basladık 3 aylıkken 300 gram almıştı mamayıda zor bela içti hala aynı 5 bucuk aylık sadece uykuda mama içiyor ama ek gıda vereli o kdar huzura erdim ki aynı siz gibi aglıyodum cocugum sinirleniyorum ister istemez ac oldugu için bagırıyodum neden içmiyosun neden diye 10 cesit biberon aldım 5 6 cesit mama denedim hepsi aynı care ek gıdaymış Rabbime sukurler olsun uyuttukca mama veriyorum uyanıkken ek gıda en azından artık ac kalmıyo benimde içim rahat
Dlrbt Benim oğlum da sadece alerji maması yemek zorunda ve tadı çok kötü diye yemiyordu. Doktor içine bir iki damla pekmez veya vanilya şurubu ekle dedi. Pekmezi sevmedi ama vanilya şurubu eklediğim sütü içiyor. Şimdi vanilya şurubunu azalttım. Hatta çoğu zaman şurupsuz içiyor artık.
Bebekcik2406 Mom93 benim oğlumda mama seçiyor bebelac gold nutrikonfor diye gazlı bebekler için mama var onun tadını sevdi sadece onu içiyor Sende dene istersen
Damla93 Mom93 benimkide öyle 5 aylık ve kesinlikle mama yemiyo sadece süt içiyo ama ben ufaktan tadımlara başladım mecbur
Meryemmeva Mom93 benim kizimda 5ayi biticek ne mama ne biberon hic bisey almiyo kendi sutumu bilr bineronda icmiyo.. ek gidadan umitliyim bu ay dr a sorucam baslamayi 5 ayi biticek 6kg var yok malesef..