Mltmdfn Mom93 atak döneminde falan mı acaba zor bir durum malesef. Sütünüzü sağarak vermeyi denediniz mi şırıngaya koyup ağzına akıtabilirsiniz
Civciv Rezene çayı da iyi geliyor hem bebeği sakinleştrmek için bebek için olan Hemsde kendiniz için alabiiirsiniz
minikailemmm Mom93 4 aylıkken ek gıdaya gectik sütüm vardı amam bebegim emmedigi için mamaya basladık 3 aylıkken 300 gram almıştı mamayıda zor bela içti hala aynı 5 bucuk aylık sadece uykuda mama içiyor ama ek gıda vereli o kdar huzura erdim ki aynı siz gibi aglıyodum cocugum sinirleniyorum ister istemez ac oldugu için bagırıyodum neden içmiyosun neden diye 10 cesit biberon aldım 5 6 cesit mama denedim hepsi aynı care ek gıdaymış Rabbime sukurler olsun uyuttukca mama veriyorum uyanıkken ek gıda en azından artık ac kalmıyo benimde içim rahat
Dlrbt Benim oğlum da sadece alerji maması yemek zorunda ve tadı çok kötü diye yemiyordu. Doktor içine bir iki damla pekmez veya vanilya şurubu ekle dedi. Pekmezi sevmedi ama vanilya şurubu eklediğim sütü içiyor. Şimdi vanilya şurubunu azalttım. Hatta çoğu zaman şurupsuz içiyor artık.
Bebekcik2406 Mom93 benim oğlumda mama seçiyor bebelac gold nutrikonfor diye gazlı bebekler için mama var onun tadını sevdi sadece onu içiyor Sende dene istersen
Damla93 Mom93 benimkide öyle 5 aylık ve kesinlikle mama yemiyo sadece süt içiyo ama ben ufaktan tadımlara başladım mecbur
Meryemmeva Mom93 benim kizimda 5ayi biticek ne mama ne biberon hic bisey almiyo kendi sutumu bilr bineronda icmiyo.. ek gidadan umitliyim bu ay dr a sorucam baslamayi 5 ayi biticek 6kg var yok malesef..
minikailemmm Mom93 sabırlı ol zorlamazsan eger geri cevirmez yavas Yavas eline felan bişeyler vererek tadım yaparak basla
Burcutuna Mom93 beeeeennn👆 aynı durumu yaşadım ne mama ne meme aldı tam 20 ay sagarak verdim 20 inci ay mama aldı biliyor musun.cok zor zamanlar atlattım ama geçti herşey seninde öyle olacak herşey geçecek büyüyünce ek gida alınca rahatlarsın canım
Mom93 Burcutuna benim bebeğim emiyor ancak sütüm yetersizmis sütümü arttırmaya ugrasicam sağım da sütü arttırıyormus üç saatte bir sagsam o sütü bebeğime hicbirsekilde veremem çünkü ne kaşıkla içer ne biberonla sadece emiyo kafayı yicem valla bir de hangi pompayı kullandınız merak ettim bende wee baby elektrikli var
Elos2020 Geçen benimde aynı şey başıma geldi ne yaptımsa almadı mamaları süt arttırmaya çalıştım hep tek çare kuru dut kasefesi oldu bide bol su . Kuru dut kesinlikle çok arttırıyor pes etmeyin moral bozmayın gelecek sütüm deyin . Pozitif olmakta cok etkiliyor
Mom93 Elos2020 kuru dut var komposto yapiyorum kuru incir,kuru dut,hurma,kuru kayısı,kuru üzüm, rezene ve karanfil ekleyip iki litre suda kaynatıyorum günde iki bardak iciyorum