Meryemmeva Mom93 benim kizimda 5ayi biticek ne mama ne biberon hic bisey almiyo kendi sutumu bilr bineronda icmiyo.. ek gidadan umitliyim bu ay dr a sorucam baslamayi 5 ayi biticek 6kg var yok malesef..
minikailemmm Mom93 sabırlı ol zorlamazsan eger geri cevirmez yavas Yavas eline felan bişeyler vererek tadım yaparak basla
Burcutuna Mom93 beeeeennn👆 aynı durumu yaşadım ne mama ne meme aldı tam 20 ay sagarak verdim 20 inci ay mama aldı biliyor musun.cok zor zamanlar atlattım ama geçti herşey seninde öyle olacak herşey geçecek büyüyünce ek gida alınca rahatlarsın canım
Mom93 Burcutuna benim bebeğim emiyor ancak sütüm yetersizmis sütümü arttırmaya ugrasicam sağım da sütü arttırıyormus üç saatte bir sagsam o sütü bebeğime hicbirsekilde veremem çünkü ne kaşıkla içer ne biberonla sadece emiyo kafayı yicem valla bir de hangi pompayı kullandınız merak ettim bende wee baby elektrikli var
Elos2020 Geçen benimde aynı şey başıma geldi ne yaptımsa almadı mamaları süt arttırmaya çalıştım hep tek çare kuru dut kasefesi oldu bide bol su . Kuru dut kesinlikle çok arttırıyor pes etmeyin moral bozmayın gelecek sütüm deyin . Pozitif olmakta cok etkiliyor
Mom93 Elos2020 kuru dut var komposto yapiyorum kuru incir,kuru dut,hurma,kuru kayısı,kuru üzüm, rezene ve karanfil ekleyip iki litre suda kaynatıyorum günde iki bardak iciyorum
Duygusm Mom93 Emzirirken küçücük bir hortumla mama takviyesi yapan sistemler var, onlar çözüm olur mu acaba?
Mom93 Duygusm eds yöntemi çok mantıklı aslında düşünüyordum ama sistemi nerden ayarlicam eczanelerde yoktu
Muhammedyusuf Mom93 canım benim bebeğim de öyleydi artık doymuyordu . A101 den arı mama aldım pirinç unu . Bir ölçek pirinç ununu yarım çay bardağı suda pişiriyorum sonra biberonda bir ölçek mama hazırlıyorum 30 cc . Sonra onları birleştiriyorum üzerine de 2 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum . Kaşık maması şeklinde yediriyorum hafif sulu oluyor çok güzel mutlaka deneyin çok sever. ( tüm mamaları aldım tek başına yemedi kustu hep) biberon tutmuyo emziği de zorla tutuyo ısrarcı oldum 😅
Elos2020 Mom93 dutları yumuşayana kadar biraz suda haşla suyunu çekince de tereyağıyla kavur öyle ye . Bende bu işe yaramıştı bi arkadaşımın tavsiyesiyle yaptım resmen kendine geldi gögüslerim . Bi kaç gün üst üste yedim ama
Muhammedyusuf Mom93 ittikçe verdim tuttu ama geceleri veriyorum uyuturken gündüz de sadece uyuturken . Onun dışında pek tutmuyor ( Philips acente air)
Esilanur Mom93 bimde bebivita satılıyor ondan dene birde pirinç unu elma püresi yoğurt ver yani yapacak bişey yok kavonz maması yap evde sebze pürelerine başla