Mervetas33 [silindi] merhabalar. 2,5 aylık bı.bebegim var pazar günü kpss sınav sınavına gircem. Bebeğimi anne sütüyle besliyorum. Sınav esnasında acıkır diye sütümü sagayim dedim ama bı türlü beceremedim. Yaklaşık 3 saat ayrı kalcaz. Ne yapmalıyım sizce?
[silindi] Mervetas33 eğer makineniz yoksa elle süt sağma tekniğini internetten araştırıp uygulayabilirsiniz
yanlizanne Hulyamelek bizde ayni durumdayiz yanında bişey yiyemiyoruz kendini parçaliyor yemek için😁bizde 5ay 6gunluguz bnde napsam bilemedim ..memede o kadar vakit geçirmiyor ama zor emziriyorum özellikle uyanıkken savaşıyoruz 🙄🤦🏻♀️
Hulyamelek yanlizanne valla ben inceden karpuzun tadına baktırdım 🤭 kaynanam da gizli saklı çorba veriyo galiba şüpheleniyorum eşim de kahvaltı da yalvarıyordu en son azıcık çikolata veriyim bak yalvarır gibi bakiyo dayanamıyorum dedi bı kaos yaşadık o an 😂🤭
[silindi] Alpaslaninannesii akıntının şekli rengi kokusu nasıl bunu bir tek muayene ederek söyleyebiliriz
Azatsmommy [silindi] bebegm 2 aylık yaklaşık 10 gündür sol göğsümü 3dk sağ göğsümü de 10 15 dk emiyor bu sol göğüste ki sütüm azqldıgı için mi bu kadar kısa emiyor ne yapsam da tutmuyor öneriniz nedir
[silindi] Azatsmommy bebekler göğüs ayrımı yaparlar zaten bir tarafı hep daha çok severler bu normal. Siz öncelikle hep emmediği göğsü teklif edin ona da zamanla alışır
dunyaninenguzelkokusu MinikPrensesimE bebeğiniz kızsa genital bölgesinden kan gelebilir genetikmiş bizde de olmuştu
Mom0970 [silindi] kıvamlı gibi balgam gibi geldi bir iki defa yatırırken yüksek yatıyorum uyudugumda genzine kaçmasın diye doktora gidicez de görünür mü geniz akıntısı olup olmadığı . Cok teşekkür ederim cevaplarınız icin [silindi]
[silindi] Mom0970 tamam farketmez yediğini geri kaçırıyordur demek istedim orda mama yanlış bir tabir olmuş 🙂
yanlizanne Hulyamelek 😁😁bizde yazık diyoruz .ama tadimlara ben başladım yani karpuz kavun şeftali vs.veriyorum sularından ama emmeyi bırakır die korkuyorim zaten zor emiyor die sasirdum bnde napsam🤦🏻♀️
TalentedMom [silindi] sorunumuz kabızlık yemeklerinin içine işlenmemiş zeytinyağı da ekliyorum kabızlıkualaxak yiyecekleri vermiyorum kabızlığı nasıl çözebiliz?
[silindi] Bahar33 covid hala ne olduğu çözülebilmiş yetişkinler de bile hala soru işaretleri dolu bi hastalık maalesef bu konuda size yardımcı olamayacağım
[silindi] Ezelinka_ gazı olabilir mi. Çünkü emme refleksini tatmin etmek istiyor ama bir şeyler yiyip karnını daha da doldurmak istemiyor olabilir. Karnı ve bağırsakları gaz ile dolu olduğu için memeyi almak istemezler.
Ezelinka_ [silindi] evet gazlı bi bebek zaten en başından beri ama son bi haftadır böyle yapınca Benim hastalığım mı etkiledi acaba dedim çünkü emmesi çok iyiydi