[silindi] Bugrababy bebeğinizim büyük ihtimalle gazı ve bu anlattıklarınız sadece onu düşündürdü bana. Gaz masajı, beyaz gürültü, sıcak duş deneyin eğer rahatlamıyorsa gaz damlası başlanması gerek
yuhibu1920 [silindi] merhaba ben bebegimi yatagın üzerine koyuyorum sırt üstü sekilde, ben de yanına uzanıp emziriyorum bir sakıncası var mı böyle emzirmemin, en cok böyle rahat ediyorum :/
[silindi] PrensesimDuru 1 ayın sonunda artık uyandırmaya gerek yok uyku kalitesi açısından kendi uyanmasını beklemelisiniz
LadyMarmalade [silindi] evet tarıyorum kabuklarını alıyorum ama yine aynı tekrar çıkıyor😐 kafasını neyle nemlendirebilirim ne sürebilirim
Hiranurumm [silindi] merhabalar kizim 3 aylik kakasini yaptigi zaman cok sivi yapior… Bir sorum daha olacakti bugun saglik ocagnda boy kilo kontrolu vardi gecen hafta hastanede boyu 62 kilosu 6kilo cikti bugun saglik ocaginda 60 dediler boyuna kilosuda 6350 nasil boyle bir boy farki olabilior hastamede corabini cikarip olctuler hatta
[silindi] Fztgizem beslenme arasında gazını çıkartın örneğin 5 dk emdiyse durun gazını çıkartın tekrar emzirin sonra tekrar gazını çıkartın
Suheda54 glbgci evet vardır bende de aynı durum var kan testi yaptı çocuk doktoru alerji doktorun yönlendirdi bugün tekrardan test yapıldı 15 gün sonra sonuç çıkacak bence sizde bi alerji doktoruna gidin doktor yönlendirsin
sapling [silindi] mızırdanıyor ama sürekli değil. Kulağını her gün temizlememe rağmen kir çıkıyor gene de
MinikPrensesimE Ikrazumra19 5 günlük bebeğim var 2 gündür ishal bugün de 2 bezi hafif pembemsi kan vardı çok az randevu aldık yarına ama içim rahat değil neden olmuş olabilir
dunyaninenguzelkokusu MinikPrensesimE bebeğiniz kızsa genital bölgesinden kan gelebilir genetikmiş bizde de olmuştu
[silindi] Asilkutay şekerleme değiş de derin uykuya geçmesini sağlayın güzelce emzirip gazını çıkartıp öyle uyutmayı deneyin. Emerken karnı doysun yani 5 dk emip bırakıyorsa uyandırıp emzirmeye devam edin
Asilkutay [silindi] buse hanım emiyor da aslında çünkü kakasınıda dört beş kez yapıyor en az ama yok ne yaptıysam yok memede susuyor onun dışındaki hem ağlıyor hem uyumuyor
Bora2020 KardelenT Biz sap simplexle rahata kavuştuk günde 3 defa 10 damla birde biogaia sadece sabahları hep aynı saatte 5 damla 3 aylık olduk şimdi kendisi hallediyor😇ama çok rahat etmiştim bı damlalar sayesinde🙏🏻Tabiki doktor kontrolü ile.
Ruyaalya [silindi] merhaba ben şunu merak ediyorum sütümu sağınca buz dolabında ne kadar süre bekletebilirim?
[silindi] Ruyaalya Dışarda 3 saat buzdolabında üç gün derin dondurucuda üç ay çözüldüğünüz sütü buzdolabında 24 saat tutup tüketmelisiniz
[silindi] Seymanur12 normal süresi 2 ayın sonuna kadar ama doktorunuz öyle dediyse vardır bir bildiği 🧐 emmek sorununa gelirsekte gaz problemi olabilir
Aselkusveannesi [silindi] Kesilmek üzere olan sütümü nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
[silindi] Mine14 gaz problemi olabilir. Gazlı bebekler emmek ister ama karnı gazla dolu olduğu için her bir yudum onları rahatsız eder
[silindi] ipek_balkizim kollarını bağlamak bir zarar vermez eğer öyle rahat uyuyorsa uyusun büyükçe zaten bağlatmıcak