Seymanurkirdar Merhabalar bebeğim 1 aylık ve yüzüstü yatmayı çok seviyor. Bı sakıncası var mı sürekli yüz üstü yatmasının ? Bacakları karnına çekik halde olduğu için aklim sürekli onda kalıyor.
[silindi] Seymanurkirdar yanında olduğunu sürece yüzüstü yatabilir ama yüzüstü yatırıp yanından ayrılmayın
Papatyasevdalisi [silindi] hayirli gunler 47 gunluk olduk bugun kizim dogdugundan beri hergun 1 kerede olsa öksurup hapsiriyo normalmi bu bazen bir gun icinde 3kerede hapsiriyo 2 kerede oksuruyo ama gunluk mutlaka oluyo yani 40.gunumuzde kontrolumz vardi sordm doktora normal dedi 🤷🏻♀️
Gdgonca [silindi] merhabalar bebeğim 44 günlük bacaklarındaki deri değişimi hala tamamlanmadı çok kuru bacakları sürekli saf zeytinyağı ile yağlıyorum ve mustela şampuan kullanıyorum ama hala geçmedi başka bir öneriniz var mı ? Birde gazlı bir bebek ve sürekli yüz üstü uyumak istiyor sırt üstü çevirince hemen uyanıyor kafası sivri olur mu ?
[silindi] Gdgonca zeytinyağ değilde bebek losyonu ile nemlendirmeyi deneyin bir de her banyoda şampuan kullanmayın. Sürekli sağa ve sol olmak üzere yan çevirin uyanıkken de yüzüstü yatırın kafa şekli öyle düzelir
[silindi] HBK karnına ve popsuna zeytinyağıyla masaj bir de sıcak suda oturma banyosu yaptırın. Ayrıca kabızlık problemi varsa bunu 5. Güne bırakmayın kaka bağırsaklarda ne kadar çok durursa o kadar zor çıkar bunları her gün tekrarlayın
HBK [silindi] teşekkür ederim zeytinyağı yaptığım halde geçmiyor ama tekrar doktora götürmemiz gerekecek
Symynk [silindi] ara ara oluyor normal idrarları da var ama çoğunluk bu şekilde turuncu gibi kiremit rengi gibi
[silindi] Miracc2420 sorun hala düzelmediyse tabiki götürmeniz gerekiyor. Üzerinden 4 ay geçmiş uzum bir süre 🧐
Miracc2420 [silindi] ciddi birsey olabilir mi biliyosunuz pandemiden dolayı hastaneye götüremiyorum acil gitmesi gerekiyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim
[silindi] LadyMarmalade zeytinyağı vs sürüp tarıyor o kabukları alıyorsunuz değil mi? Banyo temizledikten sonra mutlaka o bölgeyi nemlendirin 👍🏻 Sık sık uygulayın en kısa sürede geçer
LadyMarmalade [silindi] evet tarıyorum kabuklarını alıyorum ama yine aynı tekrar çıkıyor😐 kafasını neyle nemlendirebilirim ne sürebilirim
Ezgiray02 [silindi] merhaba benim oğlum 4 ay 10 günlük 4. aya girdiğinden beri gece uykuları çok düzensiz saatte bir uyanıyor memeyi reddediyor mama yapıyorum mamayı içmiyor napcam bilmiyorum
5858g [silindi] çok teşekkürler içimi rahatlattınız birsey daha sorabilir miyim sma mama kullanıyorum meme+mama gidiyoruz açıldıktan sonra 3 hafta da bitirin diyor kutunun üstünde ama bitmiyor bitene kadar kullanmamızda sorun olur mu acaba
[silindi] Slcn42kurt evet mutlaka tekrar götürmelisiniz kolulu yeşile çalan renkli bi akıntı varsa enfeksiyondur 👍🏻
Nuralicihangir [silindi] bebegım ıkı aylık hem anne sütüyle hem mamayla beslıyordum bı skıntımız yoktu 15 gundur cısını yapmıyordu bu surecte ıkı kere fıtılle masajla zorla yaptırdım daha sonra sımdı yedı gundur yıne yapmıyor dr goturdhm yapar dedı ama yapmıyor ongun dolar yınr yapmazsa ne onerırsınız bu arada zeyntıyag ıcıryorum masaj yapıyorum hepsını denedm mamayıda bıraktık dort gundur
Nilay_alisa ephy benim bebeyomde 13 gunluk. Ayni sizinki gibi emmese bile dudaklarini yapisdirib oyle uyuyor. Yalanci emzik sevmiyor nadiren emiyor
ephy Nilay_alisa sıcaklarda cok zor oluyor benim için emZik verdiğimde tuttu ama çok alışsın da istemiyorum. Umarım zamanla düzelir🙃
cansugvnckol [silindi] merhaba 2 buçuk aylık kızım var hemen hemen 10 gündür kakası mukuslu ve sulu ama her gün yapmıyor 2 3 gunde bir yapıyor yaptığı gün 2 3 defa yapabiliyo birde biraz gazlı bir bebek ama başka bir sıkıntımız yok alerji olabilme ihtimali var mı kakasinda mukus olması alerjidir diyebilmek için yeterli bir belirti mi acaba? Birde heyecanlandığı zaman hırıltısı oluyo boğazında mesela oyuncak gösteriyorum ona heyecanlaniyo bir süre sonra hırıltısı başlıyo ve bir süre sonra tekrar geçiyor birde karnı çok sık gurulduyo
[silindi] cansugvnckol devamlı mukuslu kaka yapmıyorsa bir şey olmaz ama her bezinde mukusluysa o zaman doktora götürün
Dmtsrbdk @[silindi] merhaba, bir aylık bebeğim var. Mama ilke besleniyor. Bu sebepten gaz ve kabızlık sıkıntısı yaşıyoruz. Bitkisel gaz damlalarının bebeğe bir zararı olur mu? Önereceğiniz bir marka varmı? Çok teşekkürler
[silindi] minnakmommy evet daha çok erken ek gıda için. Gece uyanmalarında dediğiniz gibi 5 6 dk emdiği be doymadığı için mutlaka uyanık tutup emzirmelisiniz konuşun topuklarına hafif hafif vurun sıkın uyutmayın tamamen doysun ondan sonra uyutmayı deneyin