[silindi] Bursa medıcana hastanesı harıka bı hastaneydı yemeklerı yatakları konforu hemsırelerı en ust kalıtedeydı 👍🏻
Aryakusum Esenler Medipol hastanesinde Şehruz Soysal da normal Doğum yaptım ve oldukça memnun kaldım😊
Ays_61 Aryakusum merhaba ezenler medipolde sancı odasına falan eşin alınıyormu canım birde şehruz hanım normal doğum destekliyormu
Arzu34 Üsküdar hospital Baran Ünal hanım 10 sene önce kızımın doğumunu kendisi yaptı oğlumun dogumunuda o yaptı 10 sene sonra 2 side sezeryanla doğdu 2 sinde de 1.5 günde taburcu oldum ve hastane de nasıl ayağa kalktiysam eve geldiğimde de hiç bir şekilde yatmadım ağrım sancim olmadı çok memnun kaldım
Sdks Furkansmomy özel koru hastanesinde yaptım doktorum zahide küçük tü cok memnun kaldım ( Ankara ) :)
yagmurlugunler Furkansmomy ısparta özel Davraz Yaşam hastanesi doktorum Oğuzhan kaya ve tüm hastane personeli çok iyiydi 👍
smsmzyc Büyük Anadolu Samsun 🌸 Halil İbrahim Dinler doktorum memnun kaldım özellikle hastane çalışanlarının hepsi çok anlayışlı ve güleryüzlü♥️
Zeynoalperen Furkansmomy Ankara Sincan lokman hekimde doğum yaptım hastane diilde doktorumdan çok memnun kaldım yine dogursam ona giderim enbuyuk şansımız doktorumuzdu hastane güzeldi yemeklerde iyiydi dışardan bi su aldık sadece
Busraktuncc Furkansmomy ben istanbul başarı hastanesinde yaptım kadın doğum doktorumdan cok cok memnundum 1 ay erken geldi oğlum 6 gün hastanede kaldı ve cıkış yaptıgımızda cocugumun poposu hep pişik olmuştu özellikle hastaneye bezini pişik kremini ıslak mendilini verdik ayrıca çocuk doktorundan nefret ettim nasıl ilgilendiğini bilmiyorum ama sünnet olayını sorduk karşı cıktı hiç yaptırmayın dedi 1. Ayında kontrole gittik saçma sapan konuştu yok günde 6 kere işiyomu falan diye bende bilmiyorum kaç kere işediğini ama her bezi çişli oluyo dedim yok sen nasıl annesin nasıl takip etmezsin cocugu hastaneye yatırabiliriz böbreklerde sorun olabilir dedi ağlattı beni başka hastaneye gittim gayet güzel kilosuda boyuda dedi israr tahlilide yaptı cok şükür bişey cıkmadı
mevhibe_ismailbera2018 Gebze Medical Park ta yaptım. Doktorum Amanullah Çağatay 3. Doğumum du yaşım 37 çok korkuyordum ama öyle neşeli güzel bir sezeryan geçirdim ki Çok Şükür çabuk ayağa kalktım. Şiddetle tavsiye ederim.
busra37 Furkansmomy esenler kadın doğum ve çocuk hastanesinde doğum yaptım vede çok memnunum çok ilgililerdi. Kızımıda oraya götürüyorum kontrollere doktorumdanda memnunum
busra37 Furkansmomy esenler kadın doğum ve çocuk hastanesinde doğum yaptım vede çok memnunum çok ilgililerdi. Kızımıda oraya götürüyorum kontrollere doktorumdanda memnunum
araskuzumm0918 Zeycey dr bülent alpaydın ,hastane bünyesinde çalışmıyor ,memorial tam karşısında muayenehanesi var,doğumları burda yaptırıyor