Zeynoalperen Furkansmomy Ankara Sincan lokman hekimde doğum yaptım hastane diilde doktorumdan çok memnun kaldım yine dogursam ona giderim enbuyuk şansımız doktorumuzdu hastane güzeldi yemeklerde iyiydi dışardan bi su aldık sadece
Busraktuncc Furkansmomy ben istanbul başarı hastanesinde yaptım kadın doğum doktorumdan cok cok memnundum 1 ay erken geldi oğlum 6 gün hastanede kaldı ve cıkış yaptıgımızda cocugumun poposu hep pişik olmuştu özellikle hastaneye bezini pişik kremini ıslak mendilini verdik ayrıca çocuk doktorundan nefret ettim nasıl ilgilendiğini bilmiyorum ama sünnet olayını sorduk karşı cıktı hiç yaptırmayın dedi 1. Ayında kontrole gittik saçma sapan konuştu yok günde 6 kere işiyomu falan diye bende bilmiyorum kaç kere işediğini ama her bezi çişli oluyo dedim yok sen nasıl annesin nasıl takip etmezsin cocugu hastaneye yatırabiliriz böbreklerde sorun olabilir dedi ağlattı beni başka hastaneye gittim gayet güzel kilosuda boyuda dedi israr tahlilide yaptı cok şükür bişey cıkmadı
mevhibe_ismailbera2018 Gebze Medical Park ta yaptım. Doktorum Amanullah Çağatay 3. Doğumum du yaşım 37 çok korkuyordum ama öyle neşeli güzel bir sezeryan geçirdim ki Çok Şükür çabuk ayağa kalktım. Şiddetle tavsiye ederim.
busra37 Furkansmomy esenler kadın doğum ve çocuk hastanesinde doğum yaptım vede çok memnunum çok ilgililerdi. Kızımıda oraya götürüyorum kontrollere doktorumdanda memnunum
busra37 Furkansmomy esenler kadın doğum ve çocuk hastanesinde doğum yaptım vede çok memnunum çok ilgililerdi. Kızımıda oraya götürüyorum kontrollere doktorumdanda memnunum
araskuzumm0918 Zeycey dr bülent alpaydın ,hastane bünyesinde çalışmıyor ,memorial tam karşısında muayenehanesi var,doğumları burda yaptırıyor
momoftwinsss acıbadem atakentte yaptım ve bence her kurusu hakettiler. cok memnun kaldım yine dogursam yine orayı isterim.
yldrm986 Furkansmomy İstanbul Yenibosna Nisa Hastanesi,çok memnun kaldım, doktorum hemşireler ve çocuk doktorumuz çok iyiler ❤️
tugceo92 Furkansmomy delta da yaptım doktorum Tahir bey on numara beş yıldız bi adamdı. Her zaman herşeyle ilgilendi sağolsun çok memnun kaldım ❤🙏
Cagla87 MucizemGeldi Ben de Reyapta doğum yaptım. Doktorum, hemşireler ve odalar gayet iyiydi. Ancak hiç gerek yokken 11 gün küvözde tuttular kızımı. Fırat doktora hakkımı asla ve asla helal etmiyorum.
MucizemGeldi Cagla87 gecmis olsun canım. Neden öyle bise yaptilar ki sonuc olarak özel hastane gerci paranın peşinde
Kubiii_ylmz Cagla87 ben de reyapta yaptım doktorum ışık hanımdı çok memnun kaldım çocuk doktoruna nereye gidiyorsunuz acaba?
Btleylul_05 Furkansmomy Özel Medicana kızıltoprak hastahanesi Fenerbahçe kalamışta yaptım çok memnundum doktorumdan da hastahaneden de
Hamza_2019 Konya Özel belediye Hastanesi'nde yaptım çok memnun kaldım Dr um ve hemşireler den tekrar düşünsem yeniden tercihim orandır herkese tavsiye ederim 🥰🥰
Mira_ipk Ankara Hacettepe de doğum yaptım,9 ay boyunca da kontrollerime oraya gittim,doktorlardan hemşirelerden çok memnun kaldım çok ilgiliydiler,sadece sanırım hafta sonu olduğu için tuvalet temizliği düzenli değildi😏
Zumraderya Mira_ipk özele mi gittiniz normal polikinlik Dr larina mi?ben de orda doğum yaptım bir sıkıntım yok ama para göz bir hastane güya özel ama hiç bir ayrıcalık olmadı boşuna para verdim o kadar.oda yok diye suyum geldiği halde beklettiler.. sırf yatak parası almak için bebek zayıf diye 5gun yatirdilar daha neler neler...
YagizES Furkansmomy antalya uncalı meydan hastanesinde doğum yaptım ebeler herkes çok iyiydi çok ilgiljlerdi. Doktoruma gelince çok güzel bi insan. Çok güzel ilgilendi iyiki böyle doktorlar var 🙏