Liyaa NurR hatırlamak bile istemiyorum o kadar ahh ederek çıktım ki o hastaneden annemden yadigar kalan tek şey yüzüğü vardı ve buna sebep olan hemşire uyarı bile almadı
ozgekeremehmet Furkansmomy dr tulay hanimdi. Normal olmasi icin cok bekledik ama bebis asagiga inmedi
Gulsahh5258 Ben esenyurta doğa hospitalda dogum yaptım.Sezeryanla dünyaya geldi oğlum.cocuk doktorunun ilgisizliği ve Bilgi vermediği için oğlum5 aylıkken skafosefali ameliyatı oldu.dogum yaptıktan sonra çocuk doktoru bana Bilgi verseydi ameliyat a bile gerek kalmayabilirdi.yani memnun kalmadım pişmanım orda yaptıgım için 😓
Gokceperi Türkiye hastanesi figen ezen işler doktrum ama dısarıdan geldi veee harika bi normal dogum yaptım sayesinde 🙏
Esracim Furkansmomy ya ben Şanlıurfa da özel hastane de yaptım doğumu yemek olarak bisküvi hoşaf verdiler sizde de öyle miydi
[silindi] Bursa medıcana hastanesı harıka bı hastaneydı yemeklerı yatakları konforu hemsırelerı en ust kalıtedeydı 👍🏻
Aryakusum Esenler Medipol hastanesinde Şehruz Soysal da normal Doğum yaptım ve oldukça memnun kaldım😊
Ays_61 Aryakusum merhaba ezenler medipolde sancı odasına falan eşin alınıyormu canım birde şehruz hanım normal doğum destekliyormu
Arzu34 Üsküdar hospital Baran Ünal hanım 10 sene önce kızımın doğumunu kendisi yaptı oğlumun dogumunuda o yaptı 10 sene sonra 2 side sezeryanla doğdu 2 sinde de 1.5 günde taburcu oldum ve hastane de nasıl ayağa kalktiysam eve geldiğimde de hiç bir şekilde yatmadım ağrım sancim olmadı çok memnun kaldım
Sdks Furkansmomy özel koru hastanesinde yaptım doktorum zahide küçük tü cok memnun kaldım ( Ankara ) :)
yagmurlugunler Furkansmomy ısparta özel Davraz Yaşam hastanesi doktorum Oğuzhan kaya ve tüm hastane personeli çok iyiydi 👍
smsmzyc Büyük Anadolu Samsun 🌸 Halil İbrahim Dinler doktorum memnun kaldım özellikle hastane çalışanlarının hepsi çok anlayışlı ve güleryüzlü♥️
Zeynoalperen Furkansmomy Ankara Sincan lokman hekimde doğum yaptım hastane diilde doktorumdan çok memnun kaldım yine dogursam ona giderim enbuyuk şansımız doktorumuzdu hastane güzeldi yemeklerde iyiydi dışardan bi su aldık sadece