Begum Bakırköy acıbademde yaptım ve gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bi hastane. Yine doğuracak olsam yine orayı isterddim 👍🏼
Deletedmom200 Minnosunannesi John hopkins miydi adı ordaki yaptın ordsysa doğum ve muayene ücreti neydi ,?
Minnosunannesi Deletedmom200 anestezi doktorumu soruyorsan Deniz akbay dı . Muayene 455 tl , Doğum 16.000 di . Özel sigortam olduğu için para ödemedim .
Reckless teachersrn adnan kahvecinin bitisigindeyim bende hasbahce sitesinin arkasinda bekonun ordayim:)
Maviss Furkansmomy ankara dr.samin ulus besevlerde doğum yaptım cok memnun kaldim ayri odada kaldım herseyden çok memnun kaldim
Papatyam Furkansmomy ankara acıbadem hastanesi Çok çok çok çok memnun kaldım. O kadar güzel bi ilgi alaka vardı ki,
FatmaYildizTepe Gop kucukkoy basari hastanesi selime hanim siddetle tavsiye ederim doktorundan temizlikcisne kadar efsane bir hastane
Akasyaa Kurtköy Ersoy Hastanesi. Mine hanım çok seviyordum ta ki 6 saat sancı sonunda bebeğin kalp atışları düşüyor sezeryana almamız gerekiyor deyince kaçmak istemiştim. 😄 Ama şimdi canım oğlumun sağlıkla kucağımda olduğundan dolayı tekrar sevmeye başladım 😄
Poludyavam Furkansmomy Bursa Jimer Hastanesi Selim Bey di doktorum. Çocuk doktoru olarak ise aynı hastanede Yaşar Şen’e gidiyoruz alanında uzman ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.
Esmako Vm medikal park pendik cok cok memnundum kasim 18 de dogum yaptim kendi doktorum nergiz hanimdi nobet cikisiydi o gun paZar gunu dogum yaptim nobetci doktor ayse seher kaya ya guvenebilecegimi soyledi gercentende cok guzel bir dogum oldu ebeleri ve doktorlari guzel bazilari haric sezeryan yanlisi doktorlari da var bir hafta once sancilanmistim dr halide aciilma 3 cm sezeryana alicaz dedi kabul etmedim Nst de bebegin hareketleri yok Dedi bende hemsire oldugumu soyleyince sok oldu kadin 😁 dedim gorusmemek uzereee boyle ...
PoyrazinannesiEbru Furkansmomy Ben Çorum Özel Hastanesinde yaptım. Ebemden doktorumdan çoook memnunum. Sayelerinde çok güzel bir doğum yaptım amaaa anne sütü bebek dostu hastane diye geçip de sütüm olmasına rağmen mamayı dayadılar yavruma. Hemşireleri çok ilgisizdi.
Nermin_erzk Furkansmomy yenibosna Nisa hastanesinde doğum yaptım 24.09.2017 de Dr Alev Oral dokturumdu çok memnunum herkese tavsiye ederim ben hayatımda Alev hanım kadar mükemmel bir doktora rastlamadim kendimi çok şanslı hissediyorum