Nehirce Çakmak Erdem’de doğum yaptım hastane güzel; doktorum Funda Hanım harika bir insan. Asla sezaryene yönlendirmedi saatlerce normal doğum için bekledi, bekledik ancak sonunda zorunlu sezaryen olmak zorunda kaldım. Yine doğum yapsam Funda Hanım’ı tercih ederim.
Ecm Furkansmomy Ankara TOBB ETÜ çok çok memnun kaldım çok tecrübeliler hemşireler sürekli geldiler odaya emzirme yardımı vs...eğitim verdiler
Dfnars Ankara Turgut Özal da dogum yaptım özel hastane gibiydi doktorum hemşireler çok iyiydi odam tek kişilikdi cok memnun kaldım 😊
teachersrn Reckless bebeğe annem bakıyor onun yanına taşındık o yüzden, tayin istedim beylikdüzüne veda ettim gençliğimin geçtiği yere döndüm ☺️
Nnzhktt Asiyebsrn maltepe de sancaktepe de pendik de var diye biliyorum benim doktorum selda hanımdı 🤗
Reckless teachersrn O zaman en guzelini yapmissin anne yakindaysa bebise bakiyorsa hayat cok daha guzel😁
teachersrn Reckless aynen annem sağolsun yoksa işe geri dönemezdim siz beylikdüzünün ne tarafındasınız memnun musunuz?
ZuZu97 Furkansmomy ya çok merak ediyorum istanbulda sezeryan doğumun fiyatını..ben baküde yaşıyorum tl ile hesaplarsam 4.798 tl verdik doğum için
Fatosveaselbebek ZuZu97 burda duygu hastanesi var Gaziosmanpaşa da çok güzel ben orda yapamadım Doğumu çok pısman oldum çok güzel hastane normal dogum 1200 sezeryan 1700 tl özel oda hemde
Reckless teachersrn adnan kahvecinin bitisigindeyim bende hasbahce sitesinin arkasinda bekonun ordayim:)
Begum Bakırköy acıbademde yaptım ve gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bi hastane. Yine doğuracak olsam yine orayı isterddim 👍🏼
Deletedmom200 Minnosunannesi John hopkins miydi adı ordaki yaptın ordsysa doğum ve muayene ücreti neydi ,?
Minnosunannesi Deletedmom200 anestezi doktorumu soruyorsan Deniz akbay dı . Muayene 455 tl , Doğum 16.000 di . Özel sigortam olduğu için para ödemedim .