Zehber Furkansmomy Atatürk şehir hastensinde dogum yaptim balikesir de normal dogum yaptim cok çok cok cok memnumum cok guzeldi ilgilendiler yani hele ebem harika biriydi o bir ebe vardi cok kotuydu onu sevmemistim ama sansima dogum animda o yoktu 😍
TiryakiAnne superboyAliAsaf bende Silivri medical park Emine özcan da doğum yaptım çok memnun kaldım 😊 bendede dikiş hiç belli değil 😊
Feyza123 İzmir karataşta doğum yaptım. Doktorum arzu hanım harika bir insan ama hastanenin ebeleri için aynı şeyi diyemicem. Doğum katında yer olmadığı için başka katta yatış yapıldı. Katın hemşireleri benimle cok ilgiliydi sorun yoktu fakat emzirme için desteğe ebe gelmedi. Biz çağırdık ilk doğumumdu çünkü kızımın emip emmediğini anlayamadım. 2 saat sonra lütfedip geldi ebe emiyodur emmese ağlar bu cocuk diyip cıktı. Sonuç ne oldu 3. Gün kontrolünde sütüm olmasına rağmen bebeğim düzgün ememediği için vücudu susuz kalmış böbrek değerleri yükselmeye başlamış ve yoğun bakıma aldılar.çok şükür iyi şimdi
Minnosunannesi Furkansmomy İstanbul/Amerikan hastanesi, çok memnun kaldım . Doğumum acil ve gece olmasına rağmen muhteşem hizmet vardı. Hatta anestezi doktorum Doğum esnasında istediğin bir şarkı varsa açayım dedi ve güle oynaya doğurdum ☺️
Deletedmom200 Minnosunannesi John hopkins miydi adı ordaki yaptın ordsysa doğum ve muayene ücreti neydi ,?
Nurci seydaanur bende 15 gün önce orada Doğum yaptım kesinlikle personel ve hastane mükemmel doktorunuz kimdi
seydaanur Nurci doktorum ayşe ekin kara isi ancak bayram sonrasına denk geldiği için doğumum doktorum yurtdışındaydı Atilla okur doğumu gerçekleştirdi her ikisinden de memnun kaldım 🌸sizin doktorunuz kimdi?
Nehirce Çakmak Erdem’de doğum yaptım hastane güzel; doktorum Funda Hanım harika bir insan. Asla sezaryene yönlendirmedi saatlerce normal doğum için bekledi, bekledik ancak sonunda zorunlu sezaryen olmak zorunda kaldım. Yine doğum yapsam Funda Hanım’ı tercih ederim.
Ecm Furkansmomy Ankara TOBB ETÜ çok çok memnun kaldım çok tecrübeliler hemşireler sürekli geldiler odaya emzirme yardımı vs...eğitim verdiler
Dfnars Ankara Turgut Özal da dogum yaptım özel hastane gibiydi doktorum hemşireler çok iyiydi odam tek kişilikdi cok memnun kaldım 😊
teachersrn Reckless bebeğe annem bakıyor onun yanına taşındık o yüzden, tayin istedim beylikdüzüne veda ettim gençliğimin geçtiği yere döndüm ☺️
Nnzhktt Asiyebsrn maltepe de sancaktepe de pendik de var diye biliyorum benim doktorum selda hanımdı 🤗