tubatayfun
[bilinmeyen] ben hep iki beden buyuk aliyorum kuculunceye kadar seve seve giydiriyorum cok tatli kiyafetler olunca surekli giydirmek istiyorum tam ayina yada cm gore alirsam iki giydir kuculuyor
Durununannesii
[bilinmeyen] zayıf doğdu sütüm yaradı 3135 doğmuştu cok hızlı kilo aldı ama malesef böyle yarayn sütün varken kzıımı sütten keseceğim, rahatsızım bakanlıktan ilacımın gelmesini beklyrm bir kaç güne malesef sütümü veremeyecm 🥺😰
Deleted0089
[bilinmeyen] üstüne olmiyana kadar giydir yorum bazen üstü deki boyda cm de değişiklik gösteriyi markada markaya.. Kızım şuan 8.5 aylık ama biz 9-12 Ay giyoruz bazı giysileri 6-9 Ay hatta montu tam olmasına rağmen 12-18 aylık 😂
Deleted0089
habibe_omerasaf bende o an giydiğinde tam olsun nasılsa seneye hiç birini gitmicek gözüyle bakıyorum 🙈
habibe_omerasaf
Deleted0089 ama öylee değilmii🥰🌸
demir1717
[bilinmeyen] Bebek ve çocuk kıyafeti satmış biri olarak söyleyeyim öncelikle; çocukların ve bebeklerin kıyafetleri cildin kan dolaşımının rahat olması ve boy uzaması açısından çok dar olmamalı.
Benim oğlan 50cm doğdu,ben ve annem hariç iki tarafta uzun boylu.Daha hamileyken hep 3-6-9 ay veya 62-68-7; cm almıştım.
Hastane çıkışı takımları 2 hafta giydi. Sonra 3 aya geçtim boyu 55-56 cm olmuştu.
Şuan tam 70 günlük olduk, 1 hafta önce ölçümde boyu 63cm idi. 62 cm lik 3 ayları giydirmiyorum.Sıkıyor.
İç bodyleri filan 6 ay veya 68 cm. Tulumları 9ay.Koldan bi parmak kıvırdım sadece.
Bir de bez takıyoruz tabi,o bezin de şişkinlik payı olması gerekiyor.
Liyaa
[bilinmeyen] kızım şuan 3aylık 6ay kıyafetleri giydiriyorum olmuyor 3-6aylar kısa geliyor ya da rahtsız ediyor
Kubra34
[bilinmeyen] Aya göre giydirmiyorum çünkü ozaman olmuyor yani e bebeğin zıbınları mesela 6ay diyor kücücük 1yaş alıyorum 6aylık bebegime tam oluyor yani o etiketler yanıltıyor
ikos58
[bilinmeyen] bebek dıye ayrı bır programı yok. Pamuklular ve sentetıkler dıye ayrılıyor onların alt seceneklerı var. Pamuklular 4 saate yakın sentetık seceneklerı 1.40dk gıbı kısada da kurutuyorm ama cocugum gercekten bır gıydıgını bırdaha gıyemıyor. Sıkma devır ayarı da yok yanı varsada ben bılmıyorum
ikos58
[bilinmeyen] sıemens mı sızın de
Durununannesii
[bilinmeyen] bnde çok aşırı üzgünüm çocuğumu varken emzirmekten kesmek cok zor olacak , şiddetli osteoporoz, omurgamda 3 kırık var 😰
SelmaYakup
Boya göre giydiriyorum nasıl olsa 2 kat giydiği için büyük gelsede dolduruyor içini kıyafetin.
ikos58
[bilinmeyen] evet kendımızınkıler daha cok oluyor dıye uzunda calıstırıyorum onlarda cekıyor pıjamalar kaprı oldu 😂😂
Akcaseda
[bilinmeyen] bebeğim zaten dar bişey giydirdiğimde çok ağlıyo sıkılıyo zaten ben ayına göre giydirmiyorum genelde cm e göre giydiriyorum birazcık bol giydiriyorum daha rahat hissediyo kendini yani tamamen bebeğimin keyfine baglı giydiriyorum o bol giysileri seviyo iki aylıgız daha 🤣 çok ta bol değil tabi 🤣
Sabriyeillke
[bilinmeyen] boyundan bi beden buyuk aliyorum
inismona
[bilinmeyen] hiçbir şekilde uymuyor yazılan 🤦🏻♀️ bebeğim 3 aylı olacak 3 aylık kıyafetlerin alt kısımları kısa gelmeye başladı. Bazı tulumlar dar bile geliyor. Hele çıt çıtlı badileri söylemiyorum. 3 aylıklar çok sıkıyor. 6 fena değil 9 aylık ise çok rahat oluyor. Ben anlamıyorum neye göre yapıyorlar 😒
2707
[bilinmeyen] göz kararıma göre 😂😂
Berjin77
[bilinmeyen] 4 aylık bebeğe 1 yaş su an tam oluyor artık 1 buçuk 2 yaş alıyorum geniş giydirmek te fayda var sıkmamalı bebeği
SelmaYakup
[bilinmeyen] Evet evimiz soğuk oluyor .
Durununannesii
[bilinmeyen] cok teşekkür ederim hayır gebelik sırasında bebek vücuttan kalsiyumu cekmiş, sonra bende bebeği kaldırıp indirirken kemik erimesinden dolayı kırılmalar olmuş 😰