Durununannesii
Kızım 4 aylık ama 1 yaş tam oluyor üstüne iri olduğu icin sanırım 9-12 ler sıkmaya başldığı icin 1 yaşa geçtik
Durununannesii
[bilinmeyen] 67 cm 9200kg
Kvldn
[bilinmeyen] elbette cm’e göre kızıl 11 aylık 7 bucuk kilo 11 aylık alırsam kaybolur cocuk içinde en sevmedigim şey şapşal giyinen cocuklar üzerine göre alıyorum sezon bitene kadar oluyo işte seneyede giydireyim mantıgı nedir 🤦🏻♀️ Gucci giydirmedigimize göre :)
ikos58
[bilinmeyen] benım oglan ayına gore ılerıde gıdıyor 6 aylık ama 11 ayla uyumlu. Ve balkonum yok evde camasır ıcın kurutma makınası kullanıyorum kıyafetler cok kuculuyor
Tky58
[bilinmeyen] valla bazı kıyafetlerde cm e de aya da bakmayabiliyorum çünkü bazı şeylerin kalıbı farklı oluyor. Mesela benim kızım 61 cm ama 68 cmlik çok şey giydiriyorum hatta dün 74 cm lik taytlar aldım 😕 çok hızlı büyüyo ve kalıplar net değil😕 Şahsen o yüzden int bişi almıyorum görerek alıyorum☺️
ikos58
[bilinmeyen] markası ne sıemens benım gercekten her yıkamada en az 1 beden kuculuyor
Kvldn
[bilinmeyen] 3 ay muhakkak giyer ☺️
Cmrmt
Kızım kilolu ve uzun boylu olmasına ragmen lcw nin ay bedenleri ile uyumlu giyerdi. Ben üstüne ne güzel oluyorsa onu alıyorum. Cm mis aymış takilmiyorum. Öyle büyük alayım ilerde de giysin olayım da yok. Hiç sevmem çuval gibi giydirmeyi . Aldı mı güzel olsun üstüne istiyorum. Şuan 5 yaşımda kizim 8 9 giyiyor bazı yerlerde bazı yerlerde 6 7
Semanurryol
[bilinmeyen] Biz 6 aylığız ama 9-12 ay giyiyoruz ve ben her zaman bir beden büyük alma taraftariyim bebekler çok çabuk büyüyorlar hemen küçük geliyo kiyafetleri 😊
Buennno
[bilinmeyen] öncelikle
Tamamen mesleki değil kişisel görüşüm
1-ayaklı tulum asla almam dar giydirmem bunların uzamasını ve gelişimini engellediğini düşünüyorum...paça boyu yukarı çıktıgında değiştiriyorum...body giydiğinden vucuduna yapışmaması gerek yapışma raddesine gelmeden yeniliyorum...aynı şekilde bebeğimin bezini hep büyük alırım iz çıkmadan beden atlıyorum bezde erkek bebeğin kızlara nazaran bezinin bi tık büyük olmasında yarar var diye düşünüyorum...
Soğuk memlekette yasıyorum -30 lar -35 lerde ama tek çıtçıtlı body giydiriyorum...2 kat asla giydirmiyorum... 😊 3 aylık bebeğim şuan 12-18 ay giyiniyor
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] benim bebegim 7 aylık ama 9 12 aylık geliyor kıyafetler 😅😃😆 ayına göre gelmıyor daha büyük alıyorum anca geliyor 😇
gul
[bilinmeyen] oğlum şu an 3.5 aylık. 3 aylıklar olmuyor, H&m 2-4 olmuyor, 6 aylık giyiyor. Bir markada 9 aylık giyiyor çünkü kalıpları baya küçük. 6-9 bazı markaların oluyor bazılarının içinde yüzüyor. Keşke fotoğraf atma şansı olsa göstersem;bir çekmeceyi büyük giysilere ayırdım ve konmari usulü küçükten büyüğe dizdim. Arada kaynamasınlar diye ara ara küçük kalıp olanları çıkartıp deniyorum oluyor mu diye. Hediye gelen takım elbisesi vardı 6 aylık kalıbı küçükmüş bir kere giymeden dolap bekliyor şimdi.
Velhasıl kelam, bizim için cm hesabı daha doğru ama cm le bile kalıp küçük olabiliyor. İnternetten alışverişte bir beden büyük alıyorum tam bedeni tutmuyor çünkü. Bizimki sıkıntılı bir adam dara da gelemiyor.
egee
[bilinmeyen] aylara hiç bakma canım aya göre alınca genelde küçük oluyo hep. Biz başta bir iki o hatayı yaptık iki kere giydi kaldı kıyafetler. Cm ye göre alıyorum birazda büyük alıyorum 3 aylık oğlum şuan 4ün içinde 6aylık kıyafetler küçük gelmeye başladı 9aylık yada 1 yaş alıyorum 9 aylıklar tam oluyo boyları anca denk geliyo bir yaşlarıda bir ay sonra falan giyer heralde diyorum. Bol giydirmeye seviyorum ben biraz zaten gaz sancıları vs oluo göbüşünü sıksın istemiyorum bazı pantolonların bel lastiklerini kestim açtırttım boyları tam gelip göbüşü dar olanları. İçten kesince dışardan gözükmüyor
Htcomerasafyuce
[bilinmeyen] aya gore aliyorum ben cm gore alsam dar geliyor bazen boyu olsa da o yuzdne 0 6 ay aliyorum
Buennno
[bilinmeyen] kazaklarda göbüşden anlarsın 😂😂😂göbüşün üstüne geldiğinde yenile 😂😂 buara cok tatlı leo oglusumun adaşı 🙏🏻💞
Buennno
[bilinmeyen] kuzey amerikadayım cok soguk oluyor sıcaga alışsın istemiyorum doktoruda rus oda aynı kafada😂😂...ama ısrarla battaniyeyi kafaya çeken bi oğlum var.... bez bel kısmını ayarlayınca sızdırma yapmıyor...ben gece bez degiştirmiyorum...sabah uyandıgımda sımdıye kadar sızdırma görmedim gevşek bağlamada sızdırma oluyor... buarada sohbet güzel istediğin kadar sorabilirsin 😊
Buennno
[bilinmeyen] sadece leo 💞
Sevde123
5 aylık şuan 9 12 alıyorum 🙈
deletedmom2200
[bilinmeyen] kesinlikle cm olarak alıyorum artık. Doğmadan önce aldığım hiçbir kıyadetini giyemedi 4.5 aylık ama bazen 9 aylık kıyafetler bile oluyor sanırım hepsinin kalıbı aynı değil. Birdaha bebeğim olursa asla doğmadan kıyafet almayacağım 😂
Buennno
[bilinmeyen] biliyorum ben severek takip ediyorum sizi ...ayrica karistirmaniz normal...😊 yalniz biz burda -30 -35 goruyoruz viyana okadar soguk oluyor mu? Bilmiyordum