Htcomerasafyuce
[bilinmeyen] aya gore aliyorum ben cm gore alsam dar geliyor bazen boyu olsa da o yuzdne 0 6 ay aliyorum
Buennno
[bilinmeyen] kazaklarda göbüşden anlarsın 😂😂😂göbüşün üstüne geldiğinde yenile 😂😂 buara cok tatlı leo oglusumun adaşı 🙏🏻💞
Buennno
[bilinmeyen] kuzey amerikadayım cok soguk oluyor sıcaga alışsın istemiyorum doktoruda rus oda aynı kafada😂😂...ama ısrarla battaniyeyi kafaya çeken bi oğlum var.... bez bel kısmını ayarlayınca sızdırma yapmıyor...ben gece bez degiştirmiyorum...sabah uyandıgımda sımdıye kadar sızdırma görmedim gevşek bağlamada sızdırma oluyor... buarada sohbet güzel istediğin kadar sorabilirsin 😊
Buennno
[bilinmeyen] sadece leo 💞
Sevde123
5 aylık şuan 9 12 alıyorum 🙈
deletedmom2200
[bilinmeyen] kesinlikle cm olarak alıyorum artık. Doğmadan önce aldığım hiçbir kıyadetini giyemedi 4.5 aylık ama bazen 9 aylık kıyafetler bile oluyor sanırım hepsinin kalıbı aynı değil. Birdaha bebeğim olursa asla doğmadan kıyafet almayacağım 😂
Buennno
[bilinmeyen] biliyorum ben severek takip ediyorum sizi ...ayrica karistirmaniz normal...😊 yalniz biz burda -30 -35 goruyoruz viyana okadar soguk oluyor mu? Bilmiyordum
tubatayfun
[bilinmeyen] ben hep iki beden buyuk aliyorum kuculunceye kadar seve seve giydiriyorum cok tatli kiyafetler olunca surekli giydirmek istiyorum tam ayina yada cm gore alirsam iki giydir kuculuyor
Durununannesii
[bilinmeyen] zayıf doğdu sütüm yaradı 3135 doğmuştu cok hızlı kilo aldı ama malesef böyle yarayn sütün varken kzıımı sütten keseceğim, rahatsızım bakanlıktan ilacımın gelmesini beklyrm bir kaç güne malesef sütümü veremeyecm 🥺😰
Deleted0089
[bilinmeyen] üstüne olmiyana kadar giydir yorum bazen üstü deki boyda cm de değişiklik gösteriyi markada markaya.. Kızım şuan 8.5 aylık ama biz 9-12 Ay giyoruz bazı giysileri 6-9 Ay hatta montu tam olmasına rağmen 12-18 aylık 😂
Deleted0089
habibe_omerasaf bende o an giydiğinde tam olsun nasılsa seneye hiç birini gitmicek gözüyle bakıyorum 🙈
habibe_omerasaf
Deleted0089 ama öylee değilmii🥰🌸
demir1717
[bilinmeyen] Bebek ve çocuk kıyafeti satmış biri olarak söyleyeyim öncelikle; çocukların ve bebeklerin kıyafetleri cildin kan dolaşımının rahat olması ve boy uzaması açısından çok dar olmamalı.
Benim oğlan 50cm doğdu,ben ve annem hariç iki tarafta uzun boylu.Daha hamileyken hep 3-6-9 ay veya 62-68-7; cm almıştım.
Hastane çıkışı takımları 2 hafta giydi. Sonra 3 aya geçtim boyu 55-56 cm olmuştu.
Şuan tam 70 günlük olduk, 1 hafta önce ölçümde boyu 63cm idi. 62 cm lik 3 ayları giydirmiyorum.Sıkıyor.
İç bodyleri filan 6 ay veya 68 cm. Tulumları 9ay.Koldan bi parmak kıvırdım sadece.
Bir de bez takıyoruz tabi,o bezin de şişkinlik payı olması gerekiyor.
Liyaa
[bilinmeyen] kızım şuan 3aylık 6ay kıyafetleri giydiriyorum olmuyor 3-6aylar kısa geliyor ya da rahtsız ediyor
Kubra34
[bilinmeyen] Aya göre giydirmiyorum çünkü ozaman olmuyor yani e bebeğin zıbınları mesela 6ay diyor kücücük 1yaş alıyorum 6aylık bebegime tam oluyor yani o etiketler yanıltıyor
ikos58
[bilinmeyen] bebek dıye ayrı bır programı yok. Pamuklular ve sentetıkler dıye ayrılıyor onların alt seceneklerı var. Pamuklular 4 saate yakın sentetık seceneklerı 1.40dk gıbı kısada da kurutuyorm ama cocugum gercekten bır gıydıgını bırdaha gıyemıyor. Sıkma devır ayarı da yok yanı varsada ben bılmıyorum
ikos58
[bilinmeyen] sıemens mı sızın de
Durununannesii
[bilinmeyen] bnde çok aşırı üzgünüm çocuğumu varken emzirmekten kesmek cok zor olacak , şiddetli osteoporoz, omurgamda 3 kırık var 😰
SelmaYakup
Boya göre giydiriyorum nasıl olsa 2 kat giydiği için büyük gelsede dolduruyor içini kıyafetin.
ikos58
[bilinmeyen] evet kendımızınkıler daha cok oluyor dıye uzunda calıstırıyorum onlarda cekıyor pıjamalar kaprı oldu 😂😂