Minnakelifim03 YldrmBytkn benim eşimdede var bu sabunu kullandı ama hiç faydasını görmedi. Banyodan sonra Bi kovaya su doldur içinede 1 fincan sirke dok ve bununla yıka. Kasintısıni alıyor egzamada zamanla geçiyor eşim böyle yapıyor faydası olduk
sasuke YldrmBytkn merhaba, benim saçımda da egzama çıktığında losyon gibi bir ilaç vardı o geçirmişti. Ellerimde olanlar için tuz sabunu işe yarıyor. Ayrıca eğer kullanmak isterseniz biodermanın atoderm serisi var. Onları kullanabilirsin.
YldrmBytkn sasuke merhaba, bende doktora gittiğimde ilaç vermişlerdi sampuan ama pek fayda etmedi bende biraz bitkisel tarzı şeylere yöneldim belki şifa bulurum diye ama vichy sampuani herkes çok övdü onu Bi deneyeceğim teşekkür ederim 🙏
Mynameisugu Evet bende vichy dercos yeşil olandan kullanıyorum çok memnunum 2 kutudan sonra etkisini gösteriyi hiç kaşıntı kalması deriyi de yeniliyor
Smyr6346 YldrmBytkn canım merhaba bende vchy şampuan almayı düşünğyorum sen alıp deneyeceğini yazmışsın nasıl etkili oldu mu sende
YldrmBytkn Smyr6346 merhaba evet faydasını gördüm ama şişenin sonuna dogru egzama tekrar oluştu ikinci sisedeyim tamamen kaybolması malesef egzama 😟 %80 civarı kayboldu yinede çok şükür
Smyr6346 YldrmBytkn tamamen geçmiyo doktorlarda diyo bunu ama en azından azaltmasını ümid ediyorum kaşınmaktan bıktım çünkü. Sağol canımm
Bensum Sulebaydir çok duydum onu da ama kullanmadım sanırım. Aksu Vitalin kükürtlü şampuanını kullanmıştım bir dönem iyi gelmişti