YldrmBytkn Pinars ya evet kulak iclerime kadar geldi kafayı yicem artık. Bişey değil bebeğimin ensesinde hafif döküntü gördüm korkuyorum geçti mi diye doktoru pişik gibi görünüyor dedi ama kabuklanmaz pişik sanırım egzama bulasti😭😭😭
Pinars YldrmBytkn valla Allah korusun benim kızın burun kenarlarında pul pul bişeyler var ufaktan. Doktora gidicez salı günü inşallah basit bişeydir
queenMother YldrmBytkn arkadaşımda emziriyor ilaç değil bitkisel bişey Devitale suplus diye bi şurup canım
YldrmBytkn Pinars inşallah ya benimde kulağında vardı bebeğimin kortizonlu krem yazdı advantan geçirdi o krem
annebusesi YldrmBytkn ben ben ben… Önceden dönemsel olurdu ama doğumdan beri hiç geçmiyor. Doktor kortizon verdi o kesti ama 1 hafta sonra yine başlıyordu şampuan verdi onunda faydasını görmedim ve araştırıp Head&Shoulders Clinical Strenght şampuanı aldm ve o kadar memnunum ki kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim 😊
YldrmBytkn annebusesi doğumdan sonra benimde çok arttı ya hamileyken hiç bişey yoktu saçlarımda belime kadar gelmişti oyle gurlesti ki üç defa dolardım tokayi hamileyken ikiyi zorla doluyordum şimdi yine eskisi gibi oldu egzama daha çok döküyor saçı şuan su gibi akıyor saçım. Vichy sampuanı çok önerdiler yorumlarına da baktım herkes egzama ya iyi geldiğini yazmış onu Bi kullanıcam geçmezse artık bide buna bakarım teşekkür ederim 🙏🙏
YldrmBytkn Uzaymekiii hepsiburada da yorumlarını okudum bütün yorumlarda egzama için almışlar çok memnun kalmış herkes bende onu alıcam sabun yerine çok teşekkür ederim Bi kaç kişi daha söyledi onlarada teşekkür ederim🙏
annebusesi YldrmBytkn doktor bana vichy yazmıştı bi deneyin ama ben Head&Shoulders kadar etkisini görmedim 😊 doktor banada hayayın değişti stres yapıyorsun ondan oluyor demişti birde abur cubur özellikle çikolata yasaklamıştı. İnşallah sizde faydasını görürsünüz benim derimin saçımın dökülmesi durdu. Kaşıntıda bitti.
Elanr YldrmBytkn Benim oğlumda var biz kullandık ama oğlumun vücudu çok kuru olduğu için iyi gelmedi ama size iyi gelecektir instegram sayfasından bakın derim bitlisten geliyodu yanlış hatırlamıyosam el yapımı yapıyolar yeşil sabun gayet iyi benim egzamam olmamasına rağmen kullanıyorum ara sıra bende tavsiye ederim
YldrmBytkn Gorkem80 memnun olanlar kadar olmayanlar da varmış ama Bi sampuan onerdiler memnuniyet çok fazla sanırım önce onu denicem 🙏
Minnakelifim03 YldrmBytkn benim eşimdede var bu sabunu kullandı ama hiç faydasını görmedi. Banyodan sonra Bi kovaya su doldur içinede 1 fincan sirke dok ve bununla yıka. Kasintısıni alıyor egzamada zamanla geçiyor eşim böyle yapıyor faydası olduk
sasuke YldrmBytkn merhaba, benim saçımda da egzama çıktığında losyon gibi bir ilaç vardı o geçirmişti. Ellerimde olanlar için tuz sabunu işe yarıyor. Ayrıca eğer kullanmak isterseniz biodermanın atoderm serisi var. Onları kullanabilirsin.
YldrmBytkn sasuke merhaba, bende doktora gittiğimde ilaç vermişlerdi sampuan ama pek fayda etmedi bende biraz bitkisel tarzı şeylere yöneldim belki şifa bulurum diye ama vichy sampuani herkes çok övdü onu Bi deneyeceğim teşekkür ederim 🙏