YldrmBytkn sasuke merhaba, bende doktora gittiğimde ilaç vermişlerdi sampuan ama pek fayda etmedi bende biraz bitkisel tarzı şeylere yöneldim belki şifa bulurum diye ama vichy sampuani herkes çok övdü onu Bi deneyeceğim teşekkür ederim 🙏
Smyr6346 YldrmBytkn canım merhaba bende vchy şampuan almayı düşünğyorum sen alıp deneyeceğini yazmışsın nasıl etkili oldu mu sende
YldrmBytkn Smyr6346 merhaba evet faydasını gördüm ama şişenin sonuna dogru egzama tekrar oluştu ikinci sisedeyim tamamen kaybolması malesef egzama 😟 %80 civarı kayboldu yinede çok şükür
Smyr6346 YldrmBytkn tamamen geçmiyo doktorlarda diyo bunu ama en azından azaltmasını ümid ediyorum kaşınmaktan bıktım çünkü. Sağol canımm
Bensum Sulebaydir çok duydum onu da ama kullanmadım sanırım. Aksu Vitalin kükürtlü şampuanını kullanmıştım bir dönem iyi gelmişti
YldrmBytkn Minigim12_ evet çok şükür kurtuldum. Normal şampuan kullanımıyla aynı iki defa kullanıyorum her banyoda.
burcu1234 YldrmBytkn bende çok gittim bu konuda kaç yere anlatamam. Hep değişik şampuan verdi doktorlar o kadar para verdim hiç işe yaramadı. Yves Rocher ninn kepek önleyici diye geçen nar özlü şampuanı ve onun serumu var. Tek çözüm o oldu bana. Serumu 1 defa aldım zten 1 çok uzun süre kullandım. 1 senedir şampuanıda bırakmıştım geçenlerde baktım yine başlıcak hemen aldım kesildi çok şükür. Bıttımda denedim hiç işe yaramadı
YldrmBytkn Minigim12_ eczanede de var ama ben internetten satın alıyorum bi tik daha uygun eczaneye göre
Gzmkol YldrmBytkn bende de yaralar kabuklar vardı egzama gibi prozinc diye bi sampuan var once lilA rengini simdi kırmızısını kullanıyırum hemen gecırıyor senelerdir degısmeyen sampuanım oldu 😍