Ezgili daiysdiuy demir ilaçları kabızlık yapıyormuş genelde, ishal yapması enteresan geldi 🤔 demek ki yapabiliyor.
aramsamsam Ezgili Kan ilacı olarak Newvit in içeriği gayet temiz. Kaçiboynuzu özü ve demir desteği var sadece içinde. D vitamini de Ocean öneririm. Newvit kabızlık vs de yapmıyor.
Zerdaa Maviay ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu var mı
Kiz_annesi Zerdaa dişıni mi soruyorsunuz ? Hic bir koruyucu içermiyor. Tamamen temiz olduğu icin baya arastirdim doktorumda bunu onerdi
Zerdaa Kiz_annesi ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu var mı
Zerdaa Kiz_annesi dışını soruyorum canım yani herkes açabilir mi ,? Bir kutu aldım jelatini falan yoktu şişede de koruyicu bant yoktu
Kiz_annesi Zerdaa ben eczaneden aliyorum canim surekli kizima mama aldigim bi eczane var evimin yakınında ordan aliyorum hep . D vitamini 45 lira kan ilaci 48 lira
Zerdaa Prensesannesi111 ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu bant var mı
Zerdaa Arzu48 ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu var mı
Powermoms Alya_sare pedia d bizde kullaniyiruz yalniz acayip gaz yapiyor. 2 gun kullandim gaz yapti 2 gun kullanmadim normale dondu. Dun aksam yine verdim sabah kadar gazdan kivrandi bebegim. Sizde de öylemi 🤔