Marjinal_Anne2 Demir damlsı için doktorumuz yönlendiriyor degil mi , bizde 4 aylığız henüz bir şey söylenmedi de aklımda kalsın Yine de
Ezgili Marjinal_Anne2 sağlık ocağındaki hekiminiz kendisi başlıyor 4 aylık olduğunuzda. Sağlık bakanlığının verdiği ücretsiz Vegaferon damlayı veriyorlar.
Ezgili daiysdiuy demir ilaçları kabızlık yapıyormuş genelde, ishal yapması enteresan geldi 🤔 demek ki yapabiliyor.
aramsamsam Ezgili Kan ilacı olarak Newvit in içeriği gayet temiz. Kaçiboynuzu özü ve demir desteği var sadece içinde. D vitamini de Ocean öneririm. Newvit kabızlık vs de yapmıyor.
Zerdaa Maviay ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu var mı
Kiz_annesi Zerdaa dişıni mi soruyorsunuz ? Hic bir koruyucu içermiyor. Tamamen temiz olduğu icin baya arastirdim doktorumda bunu onerdi
Zerdaa Kiz_annesi ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu var mı
Zerdaa Kiz_annesi dışını soruyorum canım yani herkes açabilir mi ,? Bir kutu aldım jelatini falan yoktu şişede de koruyicu bant yoktu