seydaac Ezgili d vitamini Ocean, demir ilacı da ek gıdaya başladıysanız nutrigen ferromixin. 6.aydan itibaren kullanmaya başladım ben.
Zerdaa Maviay ocean microferin kutusu jelatinli mi yoksa açık mı bir de şişede herhangi bir koruyucu var mı
Dugi034 Ezgili D vitamini ocean d3, kan damlası da Bestiron. İkiside temiz içerikli gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz
Iz-0309 Ezgili demir bestiron damla kullanıyorum içerek temiz . D vitaminide coledan kullanıyorum ocean da guzelmiş ama içerikleri nasıldır bılmıyorum .
daiysdiuy Ezgili d vitamini ocean ve wellcare ikisinide kullandım, demir içeriği temiz diye bestiron almıstım ama ishal yaptı, su an sidefer kullanıyoruz
Ezgili daiysdiuy demir ilaçları kabızlık yapıyormuş genelde, ishal yapması enteresan geldi 🤔 demek ki yapabiliyor.
Marjinal_Anne2 Demir damlsı için doktorumuz yönlendiriyor degil mi , bizde 4 aylığız henüz bir şey söylenmedi de aklımda kalsın Yine de
Ezgili Marjinal_Anne2 sağlık ocağındaki hekiminiz kendisi başlıyor 4 aylık olduğunuzda. Sağlık bakanlığının verdiği ücretsiz Vegaferon damlayı veriyorlar.