FerideguL Aybk doğru diyorsunuz ama cidden bazen çok güzel yatıyor bazende de bir ses üstü ağlıyor acaba diyor insan bugün şunu yedim gaz mi yaptı tamam bir daha bunu yetmeyeyim oluyor sonrası da açlık 😥
Bisaniye FerideguL gece uyandığımda ya da yatmadan yiyorum ben fayda gördüm canım inşallah sende de işe yarar
Merrcimek FerideguL Doktor bana herşeyden ye tepkisine göre karar verirsin demişti. Öyle de oldu. Mesela çiğ köfte yediğimde gaz yaptı. Cips yediğimde kakası yeşil oldu. Ben de bu tepkilere göre karar veriyorum
FerideguL Hymeruss aynen benimkide öyle işte bu kadar minik bebek kucaktan ne anlar diyorlar ama anlıyo işte:)))
Melikefurkan FerideguL Bence kişiden kişiye değişir bu ben ilk doğum yaptigim sıralar canım hep kola isterdi biraz içtim bebegimi kontrol ettim bir sorun olmadı baharatlı yedim yiyorumda hala çok şükür bizim öyle bir gaz sıkıntımız olmadı ama ilk doğum yaptigim sıralar yemeklerimi kimyonlu yedim.
Yusufunannesi FerideguL ben çok yenilenle alakası olduğunu düşünmüyorum, ilk başlarda çok dikkat ettim, ama şimdi hiç kısıtlamıyorum kendimi, bebeğim 53 günlük, hiç bir değişiklik yok oğlumda dikkat ettiğim zamanla şimdi arasında
Ercanekininannesi Ben süt ürünleri en baştan beri yedim bi sıkıntı olmadı. Bi kere mercimek köftesi yemiştim felaket gaz yaptı ama ozaman daha 40ı bile çıkmamıştı. Şuan 3aylık yeşil mercimek yedim hiç bi şey olmadı. Bi de mandalina portakal çok gaz yapıyomuş ve de pişik yapıyomuş onları yemedim. Kuru faaliyet ve nohut ztn sevmediğim için yemiyorum
gozdee FerideguL laktozsuz süt tüketiyorum ben doktor tavsiyesiyle. Beni de bebeğimi de rahatsız etmiyor. Ayrıca yulaf çok başarılı süt konusunda
Deletedmom47 FerideguL Tatlım ben 30 günlüğüm mesela fasulye nohut yemiyorum .Baya baya yiyorum şu sıralar diğer seyleri birde içecek içmiyorum hiç asitli .Ama herkese gaz yapan şeyler farklıymış görümce dedi onunda çocuk 9 aylık ben onu bunu yedim bi döküntü yapmadı dedi ilk bebeğinde gaz yapmış mesela hepsi 🎈.
cito83 Hymeruss merhaba bende maglor kullanıyorum doktor yazdı bir haftadır kullanıyorum 21 günlük kızım siz nekadar oldu kullanalı damlayı gören laf ediyo verme zararlı herkes biley diyo
FerideguL cito83 doktor yazdıysa başkalarına niye bakıyorsun canım sen. Onlar doktor mu? Zararlı olsa doktor yazmaz ki dimi için rahat olsun herkesin dediğini de kafaya takma
cito83 FerideguL evet rahatım veriyorum ama yok bugün vermesenmi yok 5 damla değil 3 damla ver yok yiğenimin doktoru tavsiye etmemiş gaz ilacı yok uyutuyo çocuğu derken vicdanen rahatsız olmaya başladım
FerideguL cito83 yok kuzum.sen kimseye bakma iyiyse bebeğin gaz sorununu gideriyorsa ve doktor da yazmış zaten tamamdır:)) bende alacam valla böyle olmuyor