FerideguL HilalCKDeniz tamam canım bunu da bir sorayim bakalım hangisini tavsiye edecek hangisi iyi gelecek valla gaz büyük problemmis
Bisaniye FerideguL cips 2 kez yedim ikisinde de emdikten sonra çok kustu bebeğim. Süt için hergün 1 yumurta, 1 havuç,2 hurma,4 incir, 3-4 yemek kaşığı yulaf, 1,5 bardak süt,1 şişe malt,1şişe kefir, biraz badem bunları rutine bindirmeye çalışıyorum
gozdee FerideguL laktozsuz süt tüketiyorum ben doktor tavsiyesiyle. Beni de bebeğimi de rahatsız etmiyor. Ayrıca yulaf çok başarılı süt konusunda
Aybk FerideguL valla canım 41 gün oldu dogum yapalım hiçbir seyi kısıtlamadım yiyip içerken,çok şükür birsey yasamadım, ne kadar pimpiriklenirsen o kadar sorun olur
FerideguL Aybk doğru diyorsunuz ama cidden bazen çok güzel yatıyor bazende de bir ses üstü ağlıyor acaba diyor insan bugün şunu yedim gaz mi yaptı tamam bir daha bunu yetmeyeyim oluyor sonrası da açlık 😥
Hymeruss FerideguL bizde de öyle kucağa alınca susuyor beşiğini de hiç sevmiyor ayrıca. Bu damlanın iyi geldiğini düşünüyorum yani doğdugundsn beri gaz sıkıntısı yaşamadım gerçekten. Biraz fiyatı yüksek bir damla ama etkili mutlaka sor doktoruna ya da doktorun vereceği damlayla karşılaştır araştır bir
FerideguL Hymeruss öyle yapcam canım yaa valla çok zorlamıyorum şuan bile omzunda 😣 18 günlük bebek nerden bilir kucağı sallanmayi aklım almiyo
Bisaniye FerideguL gece uyandığımda ya da yatmadan yiyorum ben fayda gördüm canım inşallah sende de işe yarar
Merrcimek FerideguL Doktor bana herşeyden ye tepkisine göre karar verirsin demişti. Öyle de oldu. Mesela çiğ köfte yediğimde gaz yaptı. Cips yediğimde kakası yeşil oldu. Ben de bu tepkilere göre karar veriyorum
FerideguL Hymeruss aynen benimkide öyle işte bu kadar minik bebek kucaktan ne anlar diyorlar ama anlıyo işte:)))
Melikefurkan FerideguL Bence kişiden kişiye değişir bu ben ilk doğum yaptigim sıralar canım hep kola isterdi biraz içtim bebegimi kontrol ettim bir sorun olmadı baharatlı yedim yiyorumda hala çok şükür bizim öyle bir gaz sıkıntımız olmadı ama ilk doğum yaptigim sıralar yemeklerimi kimyonlu yedim.
Yusufunannesi FerideguL ben çok yenilenle alakası olduğunu düşünmüyorum, ilk başlarda çok dikkat ettim, ama şimdi hiç kısıtlamıyorum kendimi, bebeğim 53 günlük, hiç bir değişiklik yok oğlumda dikkat ettiğim zamanla şimdi arasında
Ercanekininannesi Ben süt ürünleri en baştan beri yedim bi sıkıntı olmadı. Bi kere mercimek köftesi yemiştim felaket gaz yaptı ama ozaman daha 40ı bile çıkmamıştı. Şuan 3aylık yeşil mercimek yedim hiç bi şey olmadı. Bi de mandalina portakal çok gaz yapıyomuş ve de pişik yapıyomuş onları yemedim. Kuru faaliyet ve nohut ztn sevmediğim için yemiyorum